Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Πάτρα: Κανονικά τα δρομολόγια των ταξί για τη μεταφορά των μαθητών..!

Κανονικά θα ξεκινήσουν και θα εκτελούνται τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών με ταξί, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τη Δευτέρα 12
Σεπτεμβρίου. Αυτό αποφάσισε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των ιδιοκτητών ταξί της Πάτρας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:
«Μετά και τις τελευταίες ευνοϊκές εξελίξεις στο θέμα της μεταφοράς μαθητών, που ήταν αποτέλεσμα των διαβουλεύσεων με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου μας.
Στη Γενική Συνέλευση η οποία είχε μεγάλη συμμετοχή όπου και παραβρεθήκαν και εκπρόσωποι Σωματείων του κλάδου των ταξί της Περιφέρειας, αποφασίστηκε ομόφωνα ότι τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών για την νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσουν, μόνο εφόσον συνεδριάσει η Επιτροπή Ενστάσεων του Διαγωνισμού για τη μεταφορά μαθητών, που συστάθηκε πρόσφατα από την Περιφέρεια για το λόγο αυτό.
Κατόπιν της συνεδρίασης της Επιτροπής, η οποία έγινε παρουσία μας, και με βάση τα δεδομένα και τη βεβαιότητα ότι η Επιτροπή θα λειτουργήσει με υπευθυνότητα και θα πράξει αυτά που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία, το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεννόηση με άλλα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων  ταξί της Περιφέρειας, ενεργώντας υπό τις εντολές της Γενικής Συνέλευσης και με αίσθημα ευθύνης έναντι των μαθητών και των γονέων
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ
Ότι θα ξεκινήσουν κανονικά και θα εκτελούνται τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών με ταξί, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, με βάση την 3μηνη παράταση που δόθηκε στις συμβάσεις του προηγούμενου σχολικού έτους (άρθρο 63 Ν. 4415/06-09-16) .
Παράλληλα πρέπει να ξεκινήσουν οι διαδικασίες τροποποίησης της Διακήρυξης, η οποία εμπεριέχει λανθασμένους όρους για την περιοχή μας, πράγμα που καθιστά απαγορευτική τη εξέλιξη της ανάθεσης, βάση του Διαγωνισμού, όπως έχουμε επανηλλειμμένως διατυπώσει αλλά και καταθέσει εγγράφως σε όλες τις συσκέψεις που προηγήθηκαν στην Περιφέρεια. Σε διαφορετική περίπτωση δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί και να ευδοκιμήσει ο Διαγωνισμός, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη μεταφορά μαθητών. Ευελπιστούμε ότι θα σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων, αναλαμβάνοντας ο καθένας το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί.
Ταυτόχρονα διατηρούμε το δικαίωμά μας να διεκδικήσουμε το έργο που μας ανήκει βάσει της κείμενης νομοθεσίας με κάθε νόμιμο αλλά και δυναμικό μέσο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...