Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Στη "μάχη" για την ανάπτυξη του τουρισμού και τα ταξί της Θεσσαλονίκη..!

Στη "μάχη” για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της Θεσσαλονίκης μπαίνουν πλέον δυναμικά και οι οδηγοί ταξί. Διότι
όπως χαρακτηριστικά είπε η αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού, Βούλα Πατουλίδου, "ποιος είναι ο πρώτος άνθρωπος που συναντά συνήθως ένας τουρίστας όταν επισκέπτεται την πόλη μας; Ο οδηγός ταξί!”.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί "Ερμής”, Κλήμη Λεοντιάδη, οι επαγγελματίες οδηγοί έχουν κάθε διάθεση να στηρίξουν τον τουρισμό της πόλης και το έργο του Οργανισμού. Σε λίγες μέρες, όλα τα οχήματα θα φέρουν ένα αυτοκόλλητο με το brand της πόλης "Thessaloniki-Many stories, one heart” όπου θα αναγράφεται και η ηλεκτρονική διεύθυνση με τον οδηγό της Θεσσαλονίκης: http://www.thessaloniki.travel/el/

"Έχουμε άψογη συνεργασία με τους οδηγούς ταξί, οι οποίοι λειτουργούν σαν πολλαπλασιαστές ουσιαστικά. Είναι μέρος της εικόνας της πόλης μας”, δήλωσε η κ.Πατουλίδου.

Επίσης, από τον σταθμό ταξί του Σωματείου "Ερμής” στο αεροδρόμιο "Μακεδονία”, ο επισκέπτης μπορεί επίσης να προμηθευτεί τους ταξιδιωτικούς οδηγούς της Θεσσαλονίκης και ενημερωτικά έντυπα του τμήματος Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

"Τα τελευταία 12 χρόνια η εικόνα του ταξί έχει αλλάξει. Έχουμε ανανεώσει το στόλο κατά 80%, με καλά και ακριβά αυτοκίνητα, πολυμορφικά και ειδικά αυτοκίνητα για να εξυπηρετούν άτομα με ειδικές ανάγκες. Οι οδηγοί μας επίσης, είναι άτομα μορφωμένα και έχουν κάθε διάθεση να εξυπηρετήσουν τον επιβάτη με τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες”, τόνισε ο κ.Λεοντιάδης.


ΠΗΓΗ: http://www.capital.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...