Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ:Εκλογές στα ταξί της κορίνθου..!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



ΠΗΓΗ:http://www.youtube.com/watch?v=OkBtSg5FutQ

1 σχόλιο:

  1. Κυριε ''Προεδρε'', για την ιδια ''αφοπλιστικη ειλικρινεια'' σας, σας επελεξαν οι συναδερφοι σας στις προηγουμενες εκλογες? Αν ναι τοτε μαλλον πλανηθηκαν οικτρα... Καλο θα ηταν να ενημερωθει εκτενεστερα οι συναδερφοι σας και το πελατειακο κοινο(για το οποιο λετε οτι νοιαζεστε) για τα παρακατω:
    1ον ειπατε οτι δεν υπαρχει καμια κοντρα. Αν το πιστευετε μαλλον θα ειστε και ο μοναδικος στη πιατσα της Κορινθου. Οπως ολοι γνωριζουν οι συναδερφοι που ιδρυσαν τον Ρ/Τ ''Αποστολος Παυλος'' ειτε εφυγαν απο το Ρ/Τ Κορινθου το εκαναν λογω α) της επαναλαμβανομενης μη ενημερωσης των οικονομικων του Ρ/Τ και β) των αμεροληπτων πειθαρχικων ποινων που επιβαλλεται συνεχως σε ατομα της ΜΗ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ.
    2ον Ειπατε για καινοτομιες. Εχετε που μελετατε το πλανο για την χρησιμοποιηση tablet εδω και 2-3 χρονια. Προς τι η τοση καθυστερηση? Ποιοι σας εμποδιζουν στην υλοποιηση του? Μηπως ατομα της ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ τα οποια απειλουνται τα συμφεροντα τους (οικειοποιησεις πελατων, ψευδη στιγματα κλπ κλπ)?
    3ον Ειπατε οτι μειωσατε τις τιμες κι οτι ηταν επιτυχια της διοικησης που πεισατε το υπουργειο. Αυτο ειναι το καλυτερο… Γελανε και οι πετρες… Γιατι κυριε ''προεδρε'' δε το κανατε αυτο εδω και 2 χρονια που ειμαστε σε περιοδο κρισης? Προσπαθουσατε να ερθετε σε επαφη με τον υπουργο? Γιατι δε λετε στον κοσμο οτι αφαιρεσατε τη χρεωση κλησης επειδη το εκανε πρωτα ο ''Αποστολος Παυλος'' και χασατε μεγαλο μερος της πελατειας σας? Ενημερωστε το κοινο οτι η μειωση εγινε 3-4 μηνες μετα την ιδρυση του ''Αποστολου Παυλου'' και αφου ειχατε μεγαλη πιεση απο τα υπολοιπα μελη. Και δε θιγω το τροπο που παρθηκε το μετρο γιατι θα γελασουν περισσοτερο οι πετρες και γιατι δε θελω να μπω ''στα εσωτερικα σας''. Επισης αν σας ενοιαζε το πελατειακο κοινο γιατι δεν απαντατε στις εδω και 8 μηνων αλλεπαλληλες επιστολες του Συνηγορου του Καταναλωτη και του Υπουργειο Αναπτυξης, σχετικα με τις αφισες που αφορουν εκδρομες και σας κατηγορουν οτι παραπλανειτε το κοινο? Γιατι δεν απαντατε ωστε να υποστηριξετε οτι ειναι νομιμες οπως λετε? Εχετε να κρυψετε κατι? Κυριε ''Προεδρε'' και λοιπο ''επιτελειο'', το ξερω οτι θα σας πειραξει, γιατι δεν σας αρεσει και καθολου η κριτικη, αλλα δυστυχως σας νοιαζει μονο η μειωση των εσοδων σας και οχι το πελατειακο κοινο. Μη κρυβομαστε πισω απ το δαχτυλο μας…
    4ον Θα χαρω πολυ και μαλιστα θα ζητησω και δημοσια συγνωμη αν για τα παραπανω μου παραθεσετε επαρκη στοιχεια ωστε να διαψευστω, με πολιτισμενο τροπο βεβαιως. (Το σχολιαζω αυτο γιατι το τελευταιο καιρο εσεις και η παρεα σας φημιζεστε για τις τραμπουκικου τυπου επιβολης των θεσεων σας)…

    Γιωργος Πυλαρινος
    ο ''αντιδραστικος''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε την άποψή σου...