Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Ταξί Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: «Να μπει ένα STOP στα εκβιαστικά ειδοποιητήρια του Ο.Α.Ε.Ε.»

Να σταματήσει η διαδικασία των «εκβιαστικών», όπως τα αποκαλούν, ειδοποιητηρίων που αποστέλλει ο Ο.Α.Ε.Ε. προς τους ασφαλισμένους...

ζητά με ψήφισμά του το Περιφερειακό Συμβούλιο Ταξί της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 

Στο ψήφισμα, που υπογράφεται από τα πρωτοβάθμια σωματεία ταξί και ράδιο ταξί της Περιφέρειας ΑΜΘ, ζητείται η αποποινικοποίηση όλων των ασφαλισμένων που χρωστούν, το πάγωμα των παλαιών χρεών προς τον Ο.Α.Ε.Ε. με τον ταυτόχρονο διακανονισμό αυτών από το 2015 και μετά. Παράλληλα ζητείται να μπορεί ο ασφαλισμένος να διαλέγει ασφαλιστική κατηγορία, να χωριστεί ο κλάδος της ασφάλισης συνταξιοδότησης με τον κλάδο υγείας καθώς και να θεωρηθούν άμεσα όλα τα βιβλιάρια υγείας. 

«Οι θέσεις αυτές πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι εφικτές. Το χρέος των ασφαλιστικών ταμείων δεν το δημιουργήσαμε εμείς» τονίζουν στο ψήφισμά τους οι ιδιοκτήτες ταξί της Π-ΑΜΘ προσθέτοντας πως «αναγνωρίζουμε τη δύσκολη θέση του ταμείου μας, αλλά ας μιλήσει κάποιος επιτέλους για τα αποθεματικά που έκαναν φτερά προ κρίσης. Δηλώνουμε ότι θα είμαστε δυναμικά και μαζικά δίπλα στον κάθε συνάδελφο που θα αντιμετωπίσει διαταγή κατάσχεσης για χρέη προς τον οργανισμό».


ΠΗΓΗ:http://tro-ma-ktiko.blogspot.nl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...