Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Συνάντηση του Δ.Σ. Ιδιοκτητών Ταξί Χαλκίδας με τον πολιτευτή Εύβοιας, Σταύρο Μακαρίου για θέματα που απασχολούν τον κλάδο..!

Συνάντηση με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ιδιοκτητών Ασυρματοφόρων Ταξί Χαλκίδας είχε ο Σταύρος Μακαρίου, πολιτευτής Εύβοιας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των "Ανεξάρτητων
Ελλήνων", την Τρίτη 20 Αυγούστου. Συγκεκριμένα, ο κ. Μακαρίου συνάντησε τον πρόεδρο Δημήτρη Αδάμη, τον γραμματέα Άκη Τσάκο και το Βασίλη Μαστρογιάννη από την πειθαρχική επιτροπή.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο του ταξί και τέθηκαν ζητήματα και προτάσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει Ο.Α.Ε.Ε. όπου υπάγονται ασφαλιστικά ως μέλη οι αυτοκινητιστές.


Ορισμένα από αυτά: η κεφαλαιοποίηση και η άμεση ρύθμιση των οφειλών χωρίς προσαυξήσεις, η άμεση θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας, η αναπροσαρμογή κατηγοριών ασφάλισης ανάλογα με το πραγματικό εισόδημα, η ευκαιρία για αντικατάσταση οχημάτων μέσα από ευρωπαϊκά προγράμματα και άλλα.

Γενική είναι η διαπίστωση ότι υπάρχει καθίζηση στη δουλειά κατά 60% ενώ τα έξοδα και οι εισφορές παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μακαρίου έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στα θέματα του κλάδου καθώς προέρχεται από οικογένεια αυτοκινητιστή ταξί και έχει προσωπικά βιώματα από το επάγγελμα αυτό.

ΠΗΓΗ:http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...