Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΠΡΟΣ ΠΟΕΙΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ..!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
"ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ"
ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟΦΟΡΩΝ
ΤΑΞΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ "ΕΥΡΙΠΟΣ"

ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΠΕΛΛΟΥ 2
ΧΑΛΚΙΔΑ/FAX 22210 89322/ΤΗΛ. 60115
E-MAIL: radiotaxichalkida@yahoo.gr

Χαλκίδα 2/8/2013
Aρ. Πρωτ. 412
ΠΡΟΣ
Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α.

Κύριοι της Ομοσπονδίας, μας ζητάτε τις απόψεις μας, για την απόφαση της Αθήνας να ζητήσει μείωση της αποζημείωσης, ανά χιλιόμετρο, στη διπλή ταρίφα από 1,19 ευρώ σε 0,90 ευρώ, έτσι ώστε το τιμολόγιο μας να γίνει πιο ελκυστικό προς το επιβατικό κοινό. (Μεγάλη Θυσία για την Αθήνα! Κύριοι τη διπλή, μετά την ενοποίηση σχεδόν ολόκληρης της Αττικής με τον 4070/12 και το μπαλάκι για την υπόλοιπη Ελλάδα στις Περιφέρειες, τη χρησιμοποιείτε 60 και 70 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης σας και 12 με 5 το βράδυ, και γι' αυτό ζητάτε αύξηση των ωρών του νυχτερινού τιμολογίου).

Το πρόσχημα σας είναι το ενιαίο τιμολόγιο που πρέπει να υπάρχει σ' όλη την επικράτεια. Άραγε υπάρχει πια ενιαίο τιμολόγιο; Δε βλέπετε οι εξ Αθηνών Ομόσπονδοι στις πόλεις σας, τη μια επαρχιακή πόλη μετά την άλλη να μειώνει ή και να καταργεί ακόμη το επικόμιστρο της ραδιοκλήσης; Δε βλέπετε πως από κάθε Ραδιοταξί κάθε μέρα αποχωρούν ομάδες συναδέλφων αναζητώντας άλλο τρόπο προσέλκυσης πελατών; Δε βλέπετε ή δεν ακούτε πως σε όλες τις πόλεις υπάρχουν ομάδες "συναδέλφων" που δουλεύουν με δικό τους τιμολόγιο, κατά πολύ φθηνότερο από το επίσημο και κρατικό, και χωρίς τη χρήση ταξιμέτρου με ίδια χρέωση μέρα και νύχτα, κλέβοντας έργο από τα Ραδιοταξί και τις πιάτσες; (και προσέξτε για τον κόσμο αυτοί είναι οι καλοί και εμείς οι κλέφτες). Δε βλέπετε μεμονωμένους συναδέλφους ή ακόμα και ομάδες συναδέλφων να χρησιμοποιούν κάποιες νέες εφαρμογές και να παραδίδουν την διαχείρηση του στόλου σε τρίτους έξω από τον κλάδο; Έχετε αναλογιστεί κύριοι της πρωτεύουσας πόσο κοστίζει μια διαδρομή Ελ. Βενιζέλος - Χαλκίδα με ταξί της Αθήνας; και πόσο κοστίζει η αντίστροφη διαδρομή με ταξί της Χαλκίδας;

Αυτό κύριοι δε λέγεται ενιαίο τιμολόγιο, λέγεται αθέμιτος ανταγωνισμός! Επίσης έχετε αναλογιστεί ότι περιήγηση δε γίνετε μόνο από τον Πειραιά στην Ακρόπολη; Μάλλον όχι γιατί με την τελευταία τροποποίηση που δεχτήκατε για τις διαδρομές με αναμονή και επιστροφή αν εμείς εδώ στη Χαλκίδα κάνουμε μια περιήγηση προς τη Β. Εύβοια (100 km) με δυο ώρες αναμονή και επιστροφή στη Χαλκίδα θα πρέπει για 4 ώρες και 200 χιλιόμετρα κούρσα να πάρουμε το περισσότερο 100 ευρώ; Σας ρωτάμε και ζητάμε απάντηση.

Και επειδή εδώ στη Χαλκίδα αλλάζουμε διάθεση απότομα όπως τα τρελά νερά στον πορθμό του Ευρίπου, ακούστε και τις προτάσεις μας.

Το τιμολόγιο θα πρέπει να το δούμε ολοκληρωτικά και όχι αποσπασματικά αναλόγως με το πως βολεύει τον καθένα, αφού όμως πρώτα βρεθεί μια λύση με το καυτό θέμα του Ο.Α.Ε.Ε. (τα απειλητικά ραβασάκια έρχονται καθημερινά σε χιλιάδες συναδέλφους). Δε μπορεί κύριοι κανείς με 30 και 40 ευρώ ημερήσιο τζίρο να πληρώνει 450 ευρώ το μήνα στο ταμείο και δε μπορούν οι κύριοι του Ο.Α.Ε.Ε. να μας χρεώνουν με χιλιάδες ευρώ για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που δεν έχουμε. Επίσης πρέπει να βρεθεί τρόπος να μειωθούν τα πάγια έξοδα του ΤΑΞΙ (καύσιμα, ασφάλιστρα, ανταλλακτικά κτλ) για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε μ' αυτές τις πενιχρές εισπράξεις όσο διαρκεί και βαθαίνει η οικονομική κρίση.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ! Να βρεθούμε όλοι μαζί και χωρίς εγωισμούς και μικροπρέπειες να καταθέσουμε τις προτάσεις μας και να βρούμε από κοινού τον τρόπο να βγούμε από το τέλμα που βρισκόμαστε.

Δεν μπορεί μια ζωή να προστάζει η Αθήνα, να χορεύει η Ομοσπονδία και να πεθαίνει σωπαίνοντας η περιφέρεια.

ΤΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΗ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Μετά Τιμής

Για το Δ/Σ

Ο Πρόεδρος              Ο Γραμματέας 

Αδάμης Δημήτριος              Τσάκος Πολυχρόνης


Συνημμένο Αρχείο:

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΠΡΟΣ ΠΟΕΙΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ


ΠΗΓΗ:http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...