Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΗΧΗΤΙΚΟ ΡΟΔΟΣ: ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΛΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ... !

Το μπέρδεμα ξεκίνησε ύστερα από την έκδοση απόφασης από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για αλλαγή του χρώματός των ταξί στο νησί της Ρόδου, χωρίς η ίδια να είναι αρμόδια...


Η έκδοση της λαθεμένης απόφασης, η οποία κρίθηκε αναγκαίο να ανακληθεί, είχε ως αποτέλεσμα περίπου 90 ιδιοκτήτες ταξί στο νησί της Ρόδου, να προχωρήσουν σε αλλαγή του χρώματος των οχημάτων τους και εξαιτίας της ενέργειας αυτής να μην μπορούν να περάσουν ούτε από μηχανικό έλεγχο (ΚΤΕΟ).

Το πρόβλημα το οποίο αναδείχθηκε χθες από τον πρόεδρο των ιδιοκτητών ταξί Ρόδου Θανάση Χατζηγεωργίου στο πλαίσιο συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, έχει ως εξής:

Οι αρμόδιοι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εξέδωσαν λαθεμένα απόφαση – χωρίς να έχουν αρμοδιότητα – βάσει της οποίας γινόταν δεκτή η πρόταση που είχε προκύψει έπειτα από σύγκληση γενικής συνέλευσης των ιδιοκτητών ταξί περί αλλαγής χρώματος των οχημάτων τους.

Η πρόταση έγινε δεκτή και εκδόθηκε σχετική απόφαση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία και αναρτήθηκε στον ιστότοπο ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Έτσι, οι οδηγοί των ταξί προχώρησαν σε αλλαγή του χρώματος των αυτοκινήτων τους και τα έκαναν μπλε. Περίπου 87 με 90 ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι έκαναν ό,τι τους πρόσταξαν οι αρμόδιοι, σήμερα δεν μπορούν να περάσουν ΚΤΕΟ, αφού ένα μήνα μετά την έκδοση της απόφασης, αυτή ανακλήθηκε! Αυτό διότι προέκυψε πως η Περιφέρεια δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα.

Η απόφαση εκδόθηκε κατά λάθος και τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ρόδου καλούνται να εκδώσουν νέα απόφαση με τη μορφή του κατεπείγοντος. Κάπως έτσι, αναμένεται η συζήτηση του θέματος, ύστερα από την κατάθεση εισήγησης από τη Νομική Υπηρεσία, για τη λήψη οριστικής απόφασης.

Ακούστε τι είπε στον ΠΑΛΜΟ ο πρόεδρος των ταξί Ρόδου κ. Χατζηγεωργίου Θανάσης για το αλαλούμ με το χρώμα των ταξί...


ΠΗΓΗ:http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...