Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

H Ένωση Ταξί Χαλκίδας στη Βουλή..!

Σήμερα Πέμπτη 29 Αυγούστου τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Ασυρματοφόρων Ταξί Χαλκίδας συνάντησαν το Βουλευτή Β΄Αθήνας των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" κ. Βασίλειο Καπερνάρο
και τον πολιτευτή Εύβοιας κ. Σταύρο Μακαρίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Βουλή στην αίθουσα συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδος του κόμματος.

Από την πλευρά της Ένωσης Ταξί στη συνάντηση συμμετείχαν οι κύριοι Αδάμης Δημήτριος (πρόεδρος), Τσάκος Πολυχρόνης, Μαστρογιάννης Βασίλειος, Βελισσαρίου Αλέξανδρος και Καρατζάς Κωνσταντίνος.

Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο του ταξί και τέθηκαν ζητήματα και προτάσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ο.Α.Ε.Ε. όπου υπάγονται ασφαλιστικά.

Ορισμένα από αυτά: η κεφαλαιοποίηση και η άμεση ρύθμιση των οφειλών χωρίς προσαυξήσεις, η άμεση θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας, η αναπροσαρμογή κατηγοριών ασφάλισης ανάλογα με το πραγματικό εισόδημα,ο διαχωρισμός των κλάδων ασθενείας και συνταξιοδότησης, η ευκαιρία για αντικατάσταση οχημάτων μέσα από ευρωπαϊκά προγράμματα και άλλα.

Όσον αφορά το θέμα ένταξης της ανανέωσης και της αντικατάστασης των ΕΔΧ στο ΕΣΠΑ, ο κ. Καπερνάρος είχε προ ημερών καταθέσει σχετική Ερώτηση στον Υπουργό Ανάπτυξης αντίγραφο της οποίας παρέδωσε στον κ. Αδάμη και τα μέλη του Δ.Σ..

Στο περιθώριο της συνάντησης ο κ. Μακαρίου ξενάγησε τους αυτοκινητιστές ταξί από τη Χαλκίδα στην έκθεση της Βουλής με τα κειμήλια του Χαρίλαου Τρικούπη.

ΠΗΓΗ:http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...