Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Συνάντηση μελών του Προεδρείου της Ομοσπονδίας με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη για την νέα Κ.Υ.Α. μεταφοράς των μαθητών..!

Εχθές πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Προεδρείου της Ομοσπονδίας με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη. Στη συνάντηση -που παραβρέθηκε και ο
Παναγιώτης Σκέντζος (πρόεδρος του Σωματείου ταξί Πατρών και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α.)- συζητήθηκαν κυρίως τα θέματα σχετιζόμενα με την συμμετοχή των ταξί στην μεταφορά των μαθητών ύστερα και από την έκδοση της νέας Κ.Υ.Α. τον προηγούμενο μήνα.

Ιδιαίτερα συζητήθηκε το θέμα της διαφορετικής πρόβλεψης, εις βάρος των ταξί της Περιφέρειας, του μαθηματικού τύπου που υπολογίζει το ανώτερο κόστος των δρομολογίων μεταφοράς μαθητών που εκτελούνται στο σύνολο σχεδόν της Περιφέρειας.

Ο Υπουργός αντελήφθη την μη ορθολογική και άδικη αντιμετώπιση των ταξί της Περιφέρειας και προανήγγειλε άμεσα διόρθωση/εξισορρόπηση του σχετικού συντελεστή (από 0.90 έως 1,2 που ισχύει για τα δρομολόγια που εκτελούντα από τα ταξί της Περιφέρειας) σε σχέση με αυτόν που προβλέπεται για τα δρομολόγια που εκτελούνται από τα ταξί Αθήνας και Θεσσαλονίκης (και είναι 1,3).


ΠΗΓΗ:http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...