Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ: Ιδιοκτήτες ταξί διαλύουν αυτοκίνητα οδηγών της Uber στο Μεξικό..!

Η Uber προκαλεί αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο και αγανακτισμένοι οδηγοί ταξί στο Μεξικό, έβγαλαν όλη τη βιαιότητα και την αγανάκτησή τους πάνω στα αυτοκίνητα των
οδηγών της. Μεξικάνοι οδηγοί ταξί επιτέθηκαν στους οδηγούς των Uber αυτοκινήτων λίγο έξω από το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας στη πόλη του Μεξικό, προκαλώντας σοβαρές ζημιές σε τουλάχιστον 12 αυτοκίνητα. Μερικοί οδηγοί τραυματίστηκαν, ευτυχώς όχι σοβαρά, με τους διαδηλωτές να πετούν στα αυτοκίνητα από αυγά και αλεύρι, μέχρι και μεγάλες πέτρες.
Η Uber δραστηριοποιείται σε 45 χώρες παγκοσμίως και δεν πρόκειται να πληρώσει για την αντικατάσταση των ζημιών στα οχήματα που δέχτηκαν την επίθεση. 

Να θυμίσω πως η Uber επιτρέπει σε ιδιώτες κατόχους αυτοκινήτων να μετατραπούν σε οδηγούς προς ενοικίαση, χωρίς να έχουν άδεια ταξί, κερδίζοντας χρήματα από τις διαδρομές. Μια έρευνα που έγινε στη πόλη του Μεξικό έδειξε πως η υπηρεσία της Uber έχει ιδιαιτέρως θετική απήχηση στους κατοίκους της πόλης, το 80% των οποίων έδωσε θετική αξιολόγηση, σε σύγκριση με το 52% των ταξί. Μόλις το 12% των ερωτηθέντων τάχτηκε στην απαγόρευση των υπηρεσιών της Uber.

ΠΗΓΗ: http://www.autoblog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...