Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΦΩΤΟ - ΤΑΞΙ με... σφραγίδα, στα Τρίκαλα..!!!

«Πάμε βόλτα απόψε με τ’ αμάξι
έλα και θα σου φερθώ εντάξει»
…τραγουδούσαν ο Βασίλης Τσιτσάνης με τη Χαρούλα Λαμπράκη στο 45άρι δισκάκι του
1967.

Πλέον, ήρθε η ώρα να συνυπάρξουν, ο Τσιτσάνης, τα Τρίκαλα και τα ταξί. Με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου κ. Χρυσόστομου Κυρίτση, ως υπευθύνου του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και σε συνεργασία με το Μουσείο Τσιτσάνη, προτάθηκε σε ταξιτζήδες των Τρικάλων, η συνεργατική παρέμβαση. 


Έτσι, το ΡάδιοΤαξί Τρικάλων «Ο Αγιος Χριστόφορος» αποδέχθηκε τη πρόσκληση και αυτοκόλλητα τοποθετήθηκαν στο αριστερό «φτερό» κάθε οχήματος του στόλου. Τα αυτοκόλλητα φέρουν το λογότυπο και υπενθυμίζουν τις εορταστικές εκδηλώσεις για το «Έτος Τσιτσάνη, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου Έλληνα συνθέτη.
Το πρωί της Τρίτης 14 Ιουλίου, μέλη του Ραδιοταξί με τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου συγκεντρώθηκαν σε ένα από τα όμορφα σημεία των Τρικάλων, τον χώρο ανάμεσα στο Τζαμί και το μαυσωλείο. Εκεί, έγινε η φωτογράφιση του όμορφου αυτού εγχειρήματος προβολής των εορταστικών εκδηλώσεων. Ο κ. Παπαστεργίου επεσήμανε τη σημαντικότητα της συνεισφοράς των ταξιτζήδων στην προβολή, τονίζοντας ότι η πόλη αποκτά συνεργατικό εθελοντισμό και ουσία στην προσφορά των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...