Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΑΡΘΡΟ - Του Θύμιου Λυμπερόπουλου: Ευρώπη των λαών, όχι των τοκογλύφων..!

Ζήτημα πρώτο. 

Η ελληνική κυβέρνηση είναι άπειρη, ίσως και κάποια στελέχη της ανίκανα να
διαχειριστούν τόσο δύσκολες καταστάσεις. Δεν μπορεί όμως κανείς να την κατηγορήσει για τις προθέσεις της, που όμως δεν αρκούν για την άσκηση της εξωτερικής πολιτικής. 

Η στάση τoυ πρωθυπουργού  είναι πέρα για πέρα πατριωτική.  Ούτε μια στιγμή δεν λογάριασε το πολιτικό κόστος. Πάνω από όλα έβαλε την αξιοπρέπεια των Ελλήνων.  Δεν έβαλε την υπογραφή της στο σχέδιο δολοφονίας της ελληνικής κοινωνίας. Δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια μπροστά στην προσπάθεια γενοκτονίας του ελληνικού λαού. Μπήκε σε μάχη ενάντια σε διεθνείς και εγχώριους νταβατζήδες. Κατέδειξε τους τοκογλύφους και το βρώμικο παιχνίδι τους.  Ο μόνος σύμμαχος που ελπίζει να έχει,  είναι η ελληνική κοινωνία. 


Ζήτημα δεύτερο. 

Όσα γίνονται σήμερα στην πολιτική σκηνή,  είναι μια επανάληψη της εποχής Κώστα Καραμανλή. Ένας αληθινός ηγέτης πολεμήθηκε λυσσαλέα ,  γιατί ήταν έντιμος, ειλικρινής και περισσότερο από όσο έπρεπε πατριώτης. Ένας ηγέτης που πάντρεψε την κεντροδεξιά με το ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό και διασφάλιζε στην ελληνική κοινωνία αν μη τι άλλο κοινωνική δικαιοσύνη και ίσες ευκαιρίες δημιουργίας. Όσοι ακολούθησαν, συνειδητά, έβαλαν τη χώρα σε μια περιπέτεια πρωτόγνωρη. Υποθήκευσαν το μέλλον της, υποτάχθηκαν χωρίς κανένα ενδοιασμό σε διεθνείς και ντόπιους επαγγελματίες τοκογλύφους. Αντικατέστησαν εν μία νυκτί τον ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό με τον άκρατο νεοφιλελευθερισμό. Αυτή την εντολή πήραν, αυτή εφήρμοσαν. Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής είναι γνωστά σε όλους.


Ζήτημα τρίτο.  

Αυτοί που στηρίζουν την ευρωπαική προοπτική της χώρας  ανευ όρων        ( δηλαδή τη συνέχιση του προγράμματος φτωχοποίησης) είναι αυτοί που έφτιαξαν και ψήφισαν τα μνημόνια, αυτοί που δημιούργησαν δύο εκατομμύρια ανέργους,  αυτοί που ευθύνονται για τις αυτοκτονίες χιλιάδων Ελλήνων, αυτοί που έστρωσαν κόκκινο χαλί στις πολυεθνικές και στα καρτέλ, αυτοί που στραγκάλισαν χωρίς αιδώ την μικρομεσαία τάξη, αυτοί που σπέρνουν τον φόβο στις ψυχές των ανθρώπων τούτες τις δύσκολες ώρες.  Οι ίδιοι πολιτικοί νάνοι με τη βοήθεια των άμεσων συνεργατών τους( καναλάρχες και μεγαλοεκδότες) τώρα συντάσουν την αίτηση υποταγής του ελληνικού λαού και την πλασάρουν προς υπογραφή.


Ζήτημα τέταρτο. 

Με ρώτησαν αν η κοινωνία , αν οι απλοί άνθρωποι  φοβούνται. Αν μπορούν να γονατίσουν υπό το βάρος των απειλών με τις οποίες βομβαρδίζονται από το βράδυ της Παρασκευής. Τους απαντώ ότι ο κατεστραμμένος δεν φοβάται την καταστροφή. Πιο πολύ τρέμει την εργαλειοθήκη Χατζηδάκη παρά τις κλειστές τράπεζες. Πιο πολύ τρέμει τον ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ  που καλλιεργούν οι διεθνείς τοκογλύφοι,οι πολιτικοί νάνοι και τα ΜΜΕ, παρά την φτώχεια.  Φτάνει να εξαντληθούν και να αξιοποιηθούν οι νέες εξελίξεις που οδηγούν σε λύση του προβλήματος.


Ζήτημα πέμπτο. 

Την Κυριακή συμμετέχουμε όλοι στο δημοψήφισμα και ψηφίζουμε για την Ελλάδα. Για τα παιδιά μας. Για το μέλλον μας.

ΠΗΓΗ: http://www.poeiata.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...