Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε τη νέα Mercedes E-Class να παρκάρει μόνη της..!


Η εποχή επιτάσει αυτοκίνητα που διαθέτουν συστήματα ημι-αυτόνομης οδήγησης.

Μετά την νέα 7άρα της BMW που παρουσιάστηκε πρόσφατα και η οποία
, μεταξύ άλλων, διαθέτει σύστημα που της επιτρέπει ναπαρκάρει μόνη της με το χειρισμό να γίνεται μέσω του high-tech κλειδιού της, είναι η σειρά της Mercedes-Benz να παρουσιάσει τη δική της εκδοχή, που θα φέρει η νέα E-Class (W213).
Το σύστημα της νέας E-Class ονομάζεται Remote Parking Pilot και δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να ελέγχει τη διαδικασία παρκαρίσματος από το προσωπικό του smartphone, που συνδέεται με το αυτοκίνητο μέσω Bluetοοth.
Το Remote Parking Pilot "λύνει" τα χέρια του οδηγού καθώς δίνει τη δυνατότητα στο αυτοκίνητο να παρκάρει με ασφάλεια και χωρίς δυσάρεστες συνέπειες σε χώρους που στάθμευσης που μπορεί να είναι στενοί και το αυτοκίνητο να χωρά οριακά.

Το εν λόγω είναι ένα μόνο από τα πολλά συστήματα που θα διαθέτει η νέα E-Class, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις αρχές του 2016, στο Auto Show του Ντιτρόιτ.
Στη νέα του έκδοση, το πολυτελές sedan της Mercedes-Benz θα φέρει μεταξύ άλλων cruise control που θα προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις περιστάσεις, καθώς επίσης και σύστημα που θα επιτρέπει στο αυτοκίνητο να ξεκινά και να σταματά μόνο του σε συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης.


ΠΗΓΗ: http://www.caranddriver.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...