Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΛΕΣΜΑ - ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ ΘΕΜΑ: Συμμετοχή της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α. στο συλλαλητήριο της Τετάρτης 15/07/2015..!

 Η Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α. διαμαρτύρεται και εκφράζει την αντίθεσή της σε ότι αφορά το 30 φονικό μνημόνιο που επέρχεται μετά την συμφωνία που επετεύχθη
.

Οι μικροί Ε.Β.Ε. αλλά και η ελληνική κοινωνία στο σύνολό της έχουν αγγίξει τα όρια τους όλα αυτά τα χρόνια  και αδυνατούν να διαχειριστούν πλέον τις διαρκώς αυξανόμενες και παράλογες απαιτήσεις των δανειστών που μεταφράζονται στην πράξη σε βάρβαρα και αντικοινωνικά υφεσιακά μέτρα λιτότητας τα οποία καλείται να εφαρμόσει η κυβέρνηση, μέτρα τα οποία θα οδηγήσουν  στην απόλυτη φτώχεια, την καταστροφή και την απόγνωση μια ολόκληρη κοινωνία και οικονομία που τα τελευταία χρόνια «ψυχορραγεί».
Απορρίπτουμε τα μέτρα, αντιδρούμε, διαμαρτυρόμαστε, κινητοποιούμαστε σε μια ύστατη προσπάθεια να περισώσουμε ότι μας έχει απομείνει και να ξεφύγουμε από αυτό το φαύλο κύκλο της ύφεσης..
ΚΑΛΟΎΜΕ
Όλα τα Σωματεία μέλη μας και τους συναδέλφους επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους αυτοκινητιστές να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί  την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ, στις 8.00 το απόγευμα στην Πλατεία Γεωργίου.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ
μπορούμε να αντιδράσουμε δυναμικά απέναντι στα σκληρά και βάναυσα μέτρα που επέρχονται όσο ακόμα υπάρχει δυνατότητα και διατηρείται ζωντανή η ελπίδα για ανατροπή της κατηφορικής αυτής πορείας.
Για το ΔΣ
                       Ο                                                                                                                    Ο
 ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                       ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                  Παναγιώτης ΣΚΕΝΤΖΟΣ                                                                         Δημήτρης  ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...