Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για oδηγούς ταξί..!

Ένα νέο ευρωπαϊκό έργο προωθείται για την εκπαίδευση των οδηγών ταξί, οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν ιδιόμορφες καταστάσεις που σχετίζονται με θέματα όπως
αυτά της ατομικής, επαγγελματικής και οδικής ασφάλειας, επείγοντα περιστατικά και θέματα εγκληματικότητας, καθώς και να ανταποκριθούν ως οδηγοί οχημάτων δημόσιας χρήσης σε θέματα όπως αυτά της ορθής συμπεριφοράς στα οδικά δίκτυα των πόλεων, αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Πρόκειται λοιπόν για ένα επάγγελμα που απαιτεί γνώσεις και δεξιότητες, ώστε αυτοί που το ασκούν να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε αυτές τις προκλήσεις.

Γι αυτούς τους λόγους, το ευρωπαϊκό έργο "Taxistars" στοχεύει να
καλύψει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των επαγγελματιών οδηγών ταξί, με
την ανάπτυξη καινοτόμου εκπαιδευτικού υλικού που θα βασίζεται κυρίως
στις Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνίας (ΤΠΕ). Το έργο
"Taxistars" είναι μια τριετής πρωτοβουλία που υλοποιείται από 9
εταίρους με εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία σε 8 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Κύπρο και Φινλανδία). Η Ελληνοαμερικανική Ένωση είναι μεταξύ των εταίρων του
έργου.
Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του προγράμματος Δια Βίου Μάθησης, Leonardo da Vinci. Η 1η συνάντηση της κοινοπραξίας του έργου διοργανώθηκε στην Αθήνα, στις 22 & 23 Νοεμβρίου 2012.

http://www.emea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...