Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωση του Σωματείου Ιδιοκτητών Επιβατηγών Αυτοκινήτων Ταξί Θεσσαλονίκης «ο Ερμής» με κάλεσμα πανστρατιάς και συμμετοχής όλων των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων στην απεργία της Παρασκευής..!

Όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση (χθες) τα ταξί της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, από τις 5 το πρωί
έως τις 5 το πρωί του Σαββάτου, διαμαρτυρόμενοι για το νέο φοροεισπρακτικό νομοσχέδιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «voria.gr» το Σωματείο Ιδιοκτητών Επιβατηγών Αυτοκινήτων Ταξί Θεσσαλονίκης «ο Ερμής», με ανακοίνωσή του, σημειώνει ότι: Tο νέο φοροεισπρακτικό νομοσχέδιο που ψηφίζεται την Παρασκευή και η ακαμψία που παρουσιάζουν οι αρμόδιοι στο θέμα των ασφαλιστικών εισφορών και των ρυθμίσεων είναι το επιστέγασμα για την οικονομική θανάτωση του λαού.

Η εφαρμοσμένη πολιτική των τελευταίων ετών δεν αφήνει στο διάβα της απολύτως τίποτε όρθιο. Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής ουδόλως εξυπηρετούν την ανάταση της οικονομίας της χώρας, απεναντίας συρρικνώνουν σε μεγάλο βαθμό τα έσοδα του κράτους, δείχνοντας μάλιστα οι αρμόδιοι να μην το αντιλαμβάνονται.

Είναι ολοφάνερο ότι οι εκπρόσωποι αυτής της πολιτικής εντός και εκτός συνόρων με εργαλεία όπως τα μνημόνια και οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου στοχεύουν στην εξαθλίωση και την εξαφάνιση των ασθενέστερων.

Το Σωματείο καλεί όλους τους ιδιοκτήτες ταξί μαζί με τα αυτοκίνητα τους να συγκεντρωθούν στην Ψελλού με Β. Όλγας στις 10 το πρωί της Παρασκευής για την πραγματοποίηση ειρηνικής πορείας διαμαρτυρίας.

Καλούνται όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες, μισθωτοί και συνταξιούχοι σε μία πανστρατιά, με ενωμένη φωνή, χωρίς κομματικές αποχρώσεις, να αντιδράσουν στην φτωχοποίηση της κοινωνίας.


http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...