Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Συνεργασία Δήμου Αμαρουσίου και ΣΑΤΑ για νέες πιάτσες..!

Για θέματα που σχετίζονται με τη διευκόλυνση της λειτουργίας των ταξί στο Δήμο Αμαρουσίου συζήτησαν ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, και ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί
Αττικής (Σ.Α.Τ.Α) Θύμιος Λυμπερόπουλος, στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν στο Δημαρχείο παρόντων εκπροσώπων του Συνδικάτου και του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου (Κ.Ε.Α.Δ.Α) Γιώργου Ζήκου.

Η συνάντηση επικεντρώθηκε στην εξέταση των αιτημάτων του Σ.Α.Τ.Α για την εξεύρεση νέων σημείων εντός των ορίων του Δήμου Αμαρουσίου όπου μπορούν να χωροθετηθούν νέες πιάτσες ταξί προκειμένου για την καλύτερη διευκόλυνση οδηγών ταξί και επιβατών.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, ανταποκρινόμενος στο αίτημα των αυτοκινητιστών ταξί, έδωσε εντολή στον αρμόδιο σε θέματα κυκλοφορίας του Δήμου, Πρόεδρο της Κ.Ε.Α.Δ.Α κ. Ζήκο, να συνεργαστεί με τον Σ.Α.Τ.Α και να καταλήξουν σε προτάσεις για σημεία όπου μπορούν να χωροθετηθούν τέσσερις νέες πιάτσες ταξί.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν, επίσης, ο ταμίας του Σ.Α.Τ.Α Βασίλης Μαραγκάκης, και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Συνδικάτου Γιώργος Σπυρόπουλος.

http://www.satataxi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...