Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Κύπρος: Συνάντηση με τον δήμαρχο Λεμεσού θα πραγματοποιήσουν οι οδηγοί ταξί την ερχόμενη Πέμπτη για τη δημιουργία επιπρόσθετων νέων χώρων στάθμευσης ταξί..!

Mόνο με μια θετική εξέλιξη από την επικείμενη συνάντηση που έχουν οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Αστικών Ταξί Λεμεσού με τον δήμαρχο της πόλης, είναι δυνατόν να ανακοπεί
η πρόθεση των επαγγελματιών οδηγών ταξί, να κατέλθουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο επάγγελμα, θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης κατά τη διάρκεια σύσκεψης που θα έχουν οι οδηγοί αστικών ταξί με τον δήμαρχο Λεμεσού, Ανδρέα Χρίστου, στο Δημοτικό Μέγαρο την ερχόμενη Πέμπτη. Βασικό αίτημα που απασχολεί τον κλάδο, αφορά τη δημιουργία επιπρόσθετων νέων χώρων στάθμευσης ταξί –πιάτσες–, που όπως υποστηρίζουν θα συμβάλουν καθοριστικά στη σωστή λειτουργία των ταξί στην πόλη της Λεμεσού.

Ο Σύνδεσμος Αστικών Ταξί Λεμεσού, πέραν από τους υφισταμένους χώρους στάθμευσης, ζητά να δημιουργηθούν άμεσα άλλοι επτά συνολικά χώροι.

Συγκεκριμένα, στην οδό Αγίας Θέκλας, παρά τη συμβολή με τον κυκλικό κόμβο της πλατείας συντάγματος - παλιό λιμάνι, στην παραλιακή λεωφόρο - παλαιά ΕΤΚΟ, στην οδό Ανεξαρτησίας - γωνία Πλατείας Γρηγόρη Αυξεντίου, στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων, στη διασταύρωση Αθηνών – Ανεξαρτησίας παρά τα φώτα τροχαίας, Columbia Plaza στην πάροδο Continental Hotel, στη λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου - Εναέριος complex, έξω από το κέντρο εξυπηρέτησης του Πολίτη αλλά και στην περιοχή της μαρίνας.

«Eυελπιστούμε ότι θα προκύψει θετικό αποτέλεσμα από τη συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης», ανέφερε στον «Φ» ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Ντίνος Κωνσταντίνου, προειδοποιώντας όμως ότι σε περίπτωση που δεν δοθούν ικανοποιητικές λύσεις στο αίτημα τους, οι οδηγοί ταξί θα αντιδράσουν δυναμικά.

http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...