Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Διακόπτεται η μεταφορά μαθητών στη Θεσ/νίκη..!

Νέα προβλήματα στις μετακινήσεις μαθητών με λεωφορεία δημοσίας χρήσης στην Θεσσαλονίκη επιφέρει η διακοπή μεταφοράς τους από τον σύνδεσμο πρακτόρων
τουρισμού.


Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν από τον σύνδεσμο πρακτόρων τουρισμού Μακεδονίας- Θράκης, από τις αρχές της εβδομάδας διακόπηκε η μεταφορά μαθητών στη συμπρωτεύουσα με λεωφορεία δημοσίας χρήσης.
Στο νομό Θεσσαλονίκης μετακινούνται ετησίως περίπου 5.000 μαθητές και απασχολούνται περίπου 300 επαγγελματίες οδηγοί στα λεωφορεία ΔΧ που αναλαμβάνουν τη μεταφορά τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο σύνδεσμος πρακτόρων τουρισμού Μακεδονίας- Θράκης, από την Τρίτη 8/1 διακόπτονται τα δρομολόγια μεταφοράς των μαθητών.

Σε σχετική συνέντευξη Τύπου, οι εκπρόσωποι του συνδέσμου ανέφεραν πως ενώ εκκρεμεί η εξόφληση των δεδουλευμένων τους από το Μάρτιο του 2012, τους ζητείται αναδρομική μείωση κομίστρων σε σχέση με τα όσα προβλέπονται από τις περυσινές και προπέρσινες συμβάσεις ενώ, για το νέο σχολικό έτος που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο, δεν έχει ακόμη υπογραφεί σύμβαση, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουν τις απολαβές τους.

Στο μεταξύ, οι επαγγελματίες του κλάδου καλούνται να πληρώνουν τα λειτουργικά έξοδα τους και να αποδίδουν τον ΦΠΑ ενώ τους παρακρατείται και το 8% ως φόρος εισοδήματος, για χρήματα που δεν έχουν ωστόσο εισπράξει.

http://www.autotritipro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...