Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Τεράστια η πτώση του τζίρου, σύμφωνα με τον πρόεδρο Ιδιοκτητών Ταξί Μαγνησίας κ. Αναστάσιο Δεμερτζή..!

Αντιμέτωποι με την τεράστια πτώση του τζίρου βρίσκονται οι επαγγελματίες του χώρου, σύμφωνα με τον πρόεδρο Ιδιοκτητών Ταξί Μαγνησίας κ. Αναστάσιο Δεμερτζή,
εναποθέτοντας πλέον τις ελπίδες στις εκπτώσεις της εμπορικής αγοράς προκειμένου να δουλέψει και ο κλάδος των ταξί.

Σύμφωνα με τον κ. Δεμερτζή, μειώθηκαν οι κλήσεις που δέχεται το τηλεφωνικό κέντρο των ραδιοταξί. «Περιμέναμε να δουλέψουμε τις γιορτές, κάτι που δεν πραγματοποιήθηκε. Με μια και δύο ημέρες δουλειάς δεν σώζεται η αναδουλειά ενός χρόνου. Το μόνο που περιμένουμε τώρα είναι να κινηθεί η εμπορική αγορά με αφορμή τις εκπτώσεις και κατ’ επέκταση να δουλέψει και ο κλάδος μας. Οι ατέλειωτες ουρές των ταξί στις πιάτσες φανερώνουν έμπρακτα το πρόβλημα του κλάδου», δήλωσε ο πρόεδρος Ιδιοκτητών Ταξί Μαγνησίας κ. Αναστάσιος Δεμερτζής.

Οι αναδουλειές όμως έρχονται μαζί με χρέη. Όπως λέει ο κ. Δεμερτζής, «όλοι χρωστάνε είτε ασφαλιστικές εισφορές είτε συνεργεία, άλλος δύο μήνες, άλλος περισσότερους, κάποιοι και χρόνια. Δεν ξέρουμε πού θα οδηγηθεί ο κλάδος, το σίγουρο πάντως είναι ότι πραγματικά περνάμε την πιο δύσκολη περίοδο. Οι πολίτες πρέπει να βρίσκονται σε πολύ μεγάλη ανάγκη για να προτιμήσουν τα ταξί» καταλήγει ο κ. Δεμερτζής.

Μάλιστα από την περασμένη Παρασκευή λειτουργεί επί της οδού Π. Μελά, μεταξύ των οδών Ερμού και Δημητριάδος, δηλαδή στην Πλατεία Πανεπιστημίου, η καινούργια πιάτσα των ταξί για την ευκολότερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Αθηνά Τσιργή (Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα) 

http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...