Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Uber..!

Τα σκάνδαλα ποικίλουν: από ισχυρισμούς για σεξουαλική παρενόχληση και κακές συνθήκες εργασίας, ενώ πολλά ακούγονται
και για την άκρως ανταγωνιστική συμπεριφορά του CEO, Travis Kalanick.
Λιγότερο από έναν χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων τoυ στην προεδρία της Uber Technologies, o Jeff Jones υπέβαλε την παραίτησή του εν μέσω σωρείας σκανδάλων και αναταράξεων στην αμερικανική εταιρεία.
Τα σκάνδαλα ποικίλουν: από ισχυρισμούς για σεξουαλική παρενόχληση και κακές συνθήκες εργασίας, ενώ πολλά ακούγονται και για την άκρως ανταγωνιστική συμπεριφορά του CEO, Travis Kalanick.
Μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο, στο οποίο φαινόταν να τσακώνεται με οδηγό ταξί της Uber, για εργασιακά θέματα, ο Kalanick είχε αναφέρει ότι θα ψάξει για βοήθεια στην ηγεσία της εταιρείας του και σχεδίαζε να προσλάβει έναν γενικό διευθυντή. Σύμφωνα όμως με πηγές, το σχέδιο αυτό θεωρήθηκε εντός της εταιρείας ως υποβιβασμός του Jones, ο οποίος προσελήφθη μόλις πέρυσι.
Με e-mail του ο Kalanick αναφέρει ότι ο Jones «άφησε σημαντικό αποτύπωμα στην εταιρεία» κατά τη διάρκεια της εξάμηνης παραμονής του. «Όταν ανακοινώσαμε την πρόθεσή μας να προσλάβουμε COO, o Jeff κατέληξε στη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει, καθώς δεν έβλεπε μέλλον στην Uber», έγραψε ο CEO τη Uber στο e-mail του που ήρθε στην κατοχή του Bloomberg.
Μάλιστα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο, οι αλλεπάλληλες διαμάχες εντός της εταιρείας, δεν συμφωνούσαν με όσα είχε υπογράψει ο Jones όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει τη θέση του επικεφαλής μάρκετινγκ της Target Corp . Κατά τη σύντομη παραμονή του στην προεδρία, η Uber υπέστη αρκετά πλήγματα κανένα όμως από αυτά δεν οφειλόταν σε εκείνον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...