Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Δολοφονία οδηγού ταξί: “Άκουσα δυο πυροβολισμούς” - Οι μαρτυρίες που αλλάζουν τα δεδομένα..!

- Μαρτυρίες “φωτιά” στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon - Αυτοκίνητο με τρεις επιβάτες πέρασε από
το σημείο, τη στιγμή του εγκλήματος - 

Ο 52χρονος, Γιώργος Δεκαβάλας, βρέθηκε νεκρός μέσα στο ταξί του, στην οδό Κοκκιναρά στην Κηφισιά, στις 28 Φεβρουαρίου Δύο μήνες μετά το στυγερό έγκλημα στην Κηφισιά, μαρτυρίες "φωτιά" που προβλήθηκαν στην εκπομπή "Live News" του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon, έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα. 

 Αυτοκίνητο με τρεις επιβάτες πέρασε από το σημείο, επί της οδού Κοκκιναρά, τη στιγμή της δολοφονίας του 52χρονου Γιώργου Δεκαβάλα, το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2017. "Το ταξί το είδα ανεβαίνοντας, παρκαρισμένο πάνω σε ένα αυτοκίνητο σταματημένο, κολλητά και μου έκανε εντύπωση γιατί ο δρόμος είναι και στενός. 

Και έκλεινε και το δρόμο... ποιος είναι αυτός που έχει βάλει το αυτοκίνητο μέσα στη μέση... Σταματάω στο φανάρι, εκεί που σταμάτησα στο φανάρι άκουσα τους πυροβολισμούς. Ακούστηκαν δύο μπαμ, δεν συνειδητοποίησα τι έχει γίνει, πού να φανταστώ. Δύο θόρυβοι, δύο μπαμ...". 

 Οι παραπάνω μαρτυρίες αλλάζουν τα δεδομένα για το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης και αν τελικά αυτό έφερε σιγαστήρα. Ακούστε τις μαρτυρίες στο "Live News"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...