Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Σχόλιο του Θύμιου Λυμπερόπουλου για τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky, στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου..!

Του Θύμιου Λυμπερόπουλου,
Προέδρου της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α.
Αθήνα 12/4/17

Η Ντόρα Μπακογιάννη επανέλαβε για ακόμη μια φορά ότι το ταξί πρέπει να προσαρμοστεί με την πραγματικότητα (uber) και ότι είναι πρόθυμη να μιλήσει με τους ταξιτζήδες για να εκσυγχρονίσουν τις υπηρεσίες τους και να διατηρήσουν (εδώ γελάμε) τη δουλειά τους. 
Υποστήριξε δε, ότι οι αντιδράσεις των ταξιτζήδων έχουν σχέση με τις πολιτικές φιλοδοξίες του Θύμιου Λυμπερόπουλου. Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί σχολιάζοντας τη νέα δημόσια τοποθέτηση της κας Μπακογιάννη για τον κλάδο των ταξί δήλωσε:
΄΄Είναι αλήθεια ότι απομακρύνθηκα συνειδητά από τη Νέα Δημοκρατία. Το κόμμα τελεί υπό –προσωρινή ελπίζω- κατάληψη από νεοφιλελεύθερη ηγεσία, μπολιασμένη με παγκοσμιοποιημένο ιο, για τον οποίο ο δικός μου οργανισμός και εκατομμυρίων άλλων(από τους 3.359.058 ψηφοφόρους της Ν.Δ το 2004) δεν έχει αντισώματα. 
Θα στενοχωρήσω την κα Μπακογιάννη, αφού δεν προέρχομαι από πολιτικό τζάκι που η αποκατάσταση των μελών του είναι αυτοσκοπός. Ως εκ τούτου, ούτε πολιτικές φιλοδοξίες έχω, ούτε πολιτική στέγη ψάχνω, ούτε βουλευτής θέλω να γίνω. 
Εκφράζω μόνο τις αγωνίες, την αγανάκτηση, την οργή και την πικρία των συναδέλφων μου για τον τρόπο που η σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, υπονομεύει τη δουλειά τους και το μέλλον τους. Παραμένω πιστός οπαδός του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού και της Νέας Δημοκρατίας του Κώστα Καραμανλή και του Προκόπη Παυλόπουλου. Από αυτή τη Νέα Δημοκρατία δεν έφυγα ποτέ. Και σε αυτήν θα επιστρέψω με μεγάλη χαρά, όταν τελειώσει η κατάληψη.΄΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...