Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ..!

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε
Αράτου 21, 1ος όροφος, Τ.Κ. 262 21 ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ:2610-274.047 FAX:2610-275.778
E-mail: oebesna1@otenet.gr
Web site: www.oebesna.gr
Αρ. αρχείου Φ018/Β1/5 Πάτρα  26/04/2017
Αρ. πρωτοκ:  190 / 2017



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Συνάντηση Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α. με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας τον Ταξίαρχο Κοτρωνιά Νικόλαο για την παραοικονομία, το παρεμπόριο, την παρασυγκοινωνία

Την Τρίτη 25 Απριλίου 2017 το απόγευμα και ύστερα από αίτημα της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α., πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Αχαΐας Ταξίαρχο Κοτρωνιά Νικόλαο, σχετικά με το θέμα της παραοικονομίας, του παρεμπόριου και της  παρασυγκοινωνίας. 

Στη συνάντηση παρευρέθησαν εκπρόσωποι των σωματείων - μελών της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών-Βιοτεχνικών-Εμπορικών Σωματείων Νομού Αχαΐας (Ηλεκτρολόγοι Εγκαταστάτες, Αργυροχρυσοχόοι, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί Αυτ/των, Υπεραστικά Λεωφορεία, Ελαφρά Φορτηγά, Φανοποιοί, Ιδιοκτήτες Αυτ/των Ταξί). Επίσης,  από το προεδρείο  της  Ομοσπονδίας εκπροσωπήθηκαν όλα τα σωματεία που πλήττονται ιδιαίτερα από την παραοικονομία (Κομμωτές, Φροντιστές Ξένων Γλωσσών, Φροντιστές Μέσης Εκπαίδευσης κλπ).



Στη συζήτηση αναπτύχθηκε και αναλύθηκε εκτενώς το πρόβλημα της παραοικονομίας συμφωνώντας ότι είναι ένα πολυσύνθετο οικονομικό και κοινωνικό θέμα, καθώς επηρεάζει αρνητικά τις νόμιμες επιχειρήσεις, αυξάνει την ανεργία, την αισχροκέρδεια και τη φοροδιαφυγή.

Ο  Αστυνομικός Διευθυντής έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ζήτησε λεπτομέρειες και πληροφορίες κατά κλάδο. Μας διαβεβαίωσε ότι θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι που έχουν ξεκινήσει προκειμένου να μειωθεί και να παταχθεί το φαινόμενο της παραοικονομίας.


Η Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α. προτίθεται να συνεχίσει τις επαφές με τους θεσμοθετημένους φορείς (Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, Δήμος Πατρέων, ΣΔΟΕ) για την εντατικοποίηση των ενεργειών ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο.  


Για την Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α.
                  Ο                                                        Ο
         ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Παναγιώτης ΣΚΕΝΤΖΟΣ           Δημήτρης ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...