Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Με τρεις σφαίρες στο λαιμό η πρώτη επίθεση του μανιακού σε οδηγό ταξί..!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του μανιακού δολοφόνου, που
εκτέλεσε, προχθές τα μεσάνυχτα, έναν 52χρονο οδηγό ταξί, στην Κηφισιά, ενώ το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, στην ίδια περιοχή, είχε πυροβολήσει έναν 32χρονο οδηγό ταξί, ο οποίος επέζησε.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου, αλλά και στοιχεία που συλλέγουν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο δράστης είναι γύρω στα 30, πιθανότατα Έλληνας, ενώ χρησιμοποίησε και στα δύο περιστατικά το ίδιο όπλο. 

Η αστυνομία πιστεύει ότι πρόκειται για μετασκευασμένο όπλο με σιγαστήρα. Το γεγονός που ενισχύει την εκτίμηση ότι πρόκειται για μανιακό δολοφόνο είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις δεν λήστεψε τους οδηγούς ταξί.

ύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου, ο άγνωστος δολοφόνος επιβιβάστηκε στο ταξί στη Νέα Ερυθραία με προορισμό την οδό Χαριλάου Τρικούπη, στην Κηφισιά. 'Οπως ανέφερε, ενώ βρισκόταν στην οδό Μαυρομιχάλη, ένιωσε ένα κάψιμο στο κεφάλι του και ζήτησε από τον επιβάτη να τραβήξει το χειρόφρενο, γιατί έχανε τις αισθήσεις του.

Ο δολοφόνος, αφού τράβηξε το χειρόφρενο, πήρε τα κλειδιά του ταξί και εξαφανίστηκε, ενώ ο οδηγός διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε δεχθεί τρεις σφαίρες στο πίσω μέρος του λαιμού του.

Πολύ κοντά στο σημείο που ο άγνωστος δράστης πυροβόλησε τον 32χρονο, βρέθηκε νεκρός ο 52χρονος οδηγός ταξί, στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...