Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Υπό κράτηση 38χρονος που φέρεται να παρίστανε τον οδηγό ταξί και να απέσπασε 300 ευρώ από τουρίστα..!

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 38χρονου Ε/κ, ο οποίος
φέρεται να απέσπασε με τη βία χρηματικό ποσό 300 ευρώ από Κινέζο τουρίστα, στον οποίον παρουσιάστηκε ως οδηγός ταξί και τον μετέφερε σε απόμακρη περιοχή. Φέρεται, επίσης, να τον απείλησε ζητώντας του ακόμη 300 ευρώ για να τον μεταφέρει πίσω στο ξενοδοχείο του.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 53χρονος τουρίστας κατήγγειλε πως γύρω στις 10.00 της περασμένης Τρίτης, ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείων, στη Λεμεσό, τον προσέγγισε άγνωστό του πρόσωπο, το οποίο προσφέρθηκε να τον μεταφέρει δωρεάν στον προορισμό του, λέγοντας του πως δεν υπήρχαν δημόσιες συγκοινωνίες λόγω αργίας.

Ο 53χρονος δέχθηκε και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του αγνώστου, ο οποίος ωστόσο τον μετέφερε σε σημείο στην ύπαιθρο, όπου εκεί του παρουσίασε έγγραφο πως ήταν επαγγελματίας οδηγός ταξί και απαίτησε χρηματικό ποσό των 300 ευρώ για να τον μεταφέρει στον προορισμό του.

Όταν ο Κινέζος τουρίστας επιχείρησε να του δώσει 50 ευρώ, ζητώντας του να τον μεταφέρει πίσω στο ξενοδοχείο, ο 38χρονος φέρεται να του άρπαξε το πορτοφόλι, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό 300 ευρώ και 45 δολάρια Αμερικής.
Στη συνέχεια ο 38χρονος μετέφερε τον παραπονούμενο στο ξενοδοχείο του, απαιτώντας με απειλές άλλα 300 ευρώ, ωστόσο εγκατέλειψε τη σκηνή όταν ο 53χρονος ενημέρωσε το προσωπικό του ξενοδοχείου και την Αστυνομία.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 38χρονου, ο οποίος συνελήφθη και σήμερα τέθηκε υπό τετραήμερη κράτηση για αδικήματα που αφορούν κλοπή και απαίτηση χρημάτων με απειλές με σκοπό την κλοπή.

ΠΗΓΗ: http://www.foni-lemesos.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...