Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνδιάσκεψη του Λαϊκού Συνδέσμου Αυτοκινητιστών Ελλάδος,,!

Όταν χθες ξεκινήσαμε από την Αθήνα για τη Λαμία όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η πρώτη Συνδιάσκεψη Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών που έχουν ενστερνισθεί τις αρχές και την ιδεολογία του Λαϊκού Εθνικισμού, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πως θα υπήρχε τόσο μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμός.

Το Επιμελητήριο της πόλης ήταν από νωρίς υπερπλήρες από συναγωνιστές αυτοκινητιστές που προσήλθαν από κάθε γωνιά της χώρας. Από Αθήνα, Στερεά Ελλάδα, Μακεδονία, Ήπειρο! Ανάμεσα στους αυτοκινητιστές το παρόν έδωσαν και μίλησαν:

o πρόεδρος του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ Αττικής-Μέλος Δ.Σ. του ΣΑΤΑ Βαγγέλης Μπαρμπούρης



ο πρόεδρος του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ Θεσσαλονίκης Μιχάλης Χρίστογλου



ο συναγωνιστής βουλευτής Εύβοιας Νίκος Μίχος



ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Απόστολος Γκλέτσος



ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Γιώργος Γαλέος



ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ Αττικής και Μέλος του Δ.Σ. του ΣΑΤΑ, Γιώργος Βασιλείου



ο συναγωνιστής Γιάννης Βουλδής



ο επικεφαλής του νεοσυσταθέντος σωματείου της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος, Κυριτσόπουλος Χρήστος



ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Θόδωρος Κουδούνας



Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο συναγωνιστής Θανάσης Κωνσταντίνου, πρόεδρος του μορφωτικού ιδρύματος “Α.Ι.Γ.Ι.Σ”




Επίσης διαβάστηκε μήνυμα του παράνομα προφυλακισμένου αρχηγού της Χρυσής Αυγής


Μήνυμα Νίκης από τις φυλακές Κορυδαλλού - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου
Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014 - 19:00 
        
Επί πέντε τουλάχιστον μήνες οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι ενός αμαρτωλού καθεστώτος επαναλάμβαναν μονότονα σε φυλλάδες και τηλεπαράθυρα ότι η Χρυσή Αυγή θα ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΕΙ τόσο από τις δημοτικές, όσο και από τις Ευρωπαϊκές εκλογές.
Η χθεσινή ανακήρυξη του ψηφοδελτίου μας από τον Άρειο Πάγο είναι μία ακόμη απόδειξη ότι οι ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ του συστήματος έλεγαν συνειδητά ψέμματα, έκαναν με πλήρη επίγνωση βρώμικο πόλεμο εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να προκαλέσουν σύγχυση, να σπείρουν την αμφιβολία, την απογοήτευση, την ηττοπάθεια.
Τα σχέδια τους απέτυχαν, όπως θα αποτύχει και η πολιτική σκευωρία, την οποία με τρόπους παράνομους, με ψευδολογίες και σκοτεινές μεθόδους έστησαν κατά της Χρυσής Αυγής.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Με το μήνυμα μου αυτό επιθυμώ κατ' αρχάς να απευθύνω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ στις χιλιάδες των γενναίων ανδρών και γυναικών, οι οποίες έβαλαν το όνομά τους μπροστά, περιφρονώντας την πολιτική τρομοκρατία της χούντας του Μνημονίου και των πουλημένων ΜΜΕ, και στελέχωσαν τα ψηφοδέλτια του Κινήματός μας, τόσο για τις Ευρωεκλογές, όσο και στους συνδυασμούς της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ» σε δήμους και περιφέρειες. Κοντά σε αυτούς και οι εκατοντάδες χιλιάδες των Πατριωτών, που δίνουν κάτω από τα Λάβαρα της Χρυσής Αυγής έναν υπέροχο και σκληρό αγώνα ενάντια στην τρομοκρατία των λακέδων των τοκογλύφων.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Όλοι και Όλα για τον Αγώνα! Στις 18 Μαΐου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά, σε Δήμους και στις 25 Μαΐου στις Ευρωεκλογές ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για μια ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ σε μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ από τους τοκογλύφους Ευρώπη.


καθώς και του συναγωνιστή και παράνομα προφυλακισμένου βουλευτή Ιωάννη Λαγού


ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ  

Σας χαιρετώ μέσα από τα κελιά της τιμής. Τα κελιά που με έχουν κάνει να αισθάνομαι πιο ελεύθερος και καθόλου φυλακισμένος. Είμαι ελεύθερος γιατί κάνω αυτό που θέλω και λέω αυτά που πιστεύω.
Ό,τι και να κάνουν αυτό δεν θα το χάσω ποτέ. Είμαι μαζί με τον Αρχηγό μας και τους συναγωνιστές, Χρήστο Παππά- Γιώργο Γερμενή- Παναγιώτη Ηλιόπουλο, και μαζί βλέπουμε όλους εσάς εκεί έξω που μας γεμίζετε υπερηφάνεια και συγκίνηση.
Όλους εσάς που κρατάτε ψηλά τη σημαία της Ελλάδας μας και τα λάβαρα της λατρεμένης μας Χρυσής Αυγής. Βλέπουμε και καμαρώνουμε όλους εσάς τους υπερήφανους Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες.
Επιτρέψτε μου να σας πω όμως ότι ειδικά με εσάς αισθάνομαι διπλά υπερήφανος. Και αυτό, γιατί από πολύ παλιά, ήθελα να δημιουργηθούν εθνικιστικοί φορείς μέσα στην εργατική τάξη και γενικότερα σε όλα τα επίπεδα των Ελλήνων εργαζομένων.
Καταφέραμε με πολύ κόπο και αγώνα να ξεκινήσουμε και να αποδείξουμε σε όλους ότι οι εργαζόμενοι έχουν πατρίδα και την πατρίδα μας τη λένε ΕΛΛΑΔΑ. Αποδείξαμε σε όλους ότι το καλό των Ελλήνων εργαζόμενων το θέλει και το επιδιώκει μόνο η Χρυσή Αυγή. Όταν όλοι οι υπόλοιποι ξεπουλημένοι εργατοπατέρες, οι επαγγελματίες συνδικαλιστές που δεν έχουν εργαστεί ποτέ στη βρωμερή ζωή τους, νοιάζονται για το συμφέρον του κάθε λαθρομετανάστη, εμείς βάζουμε τα στήθη μας μπροστά, για το καλό του γείτονά μας, του γνωστού, του οποιουδήποτε Έλληνα εργαζόμενου που μάχεται για να ζήσει την οικογένειά του και που κανείς από το ξεδιάντροπο κράτος δεν του έδινε σημασία.
Όλοι εσείς λοιπόν, οι οδηγοί ταξί, οι οδηγοί φορτηγών, οι δικηγόροι, οι εργάτες της Ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης του Περάματος. Είσαστε η αιχμή του δόρατος. Είσαστε η ψυχή και η καρδιά της Χρυσής Αυγής, εσείς που θα δικαιώσετε τους συναδέλφους σας, εσείς που βγήκατε μπροστάρηδες σε αυτόν τον μεγάλο και δίκαιο αγώνα μας.
Σας χαιρετώ έναν έναν προσωπικά και αισθάνομαι μεγάλο σεβασμό για όλους σας, γιατί δεν σκύψατε το κεφάλι, γιατί δεν υποστείλατε την σημαία, όταν όλοι έπεσαν πάνω μας και πάνω σας.
Το καλό και το δίκαιο όμως πάντα νικάει συναγωνιστές. Έτσι έγινε και μ’ εμάς. Τους διασύραμε, τους συντρίψαμε και σε 15 ημέρες τους αποτελειώνουμε. Η Χρυσή Αυγή έρχεται σαν τη Θεία Δίκη που θα τιμωρήσει όλους αυτούς που ταλαιπώρησαν την πατρίδα μας και τους συμπατριώτες μας. Νόμιζαν ότι μια ζωή θα ήταν στο απυρόβλητο. Έκαναν όμως λάθος. Φτάνει η ώρα που θα απολογηθούν για όλα αυτά και η τιμωρία θα είναι δίκαιη και σκληρή.

  • Μην ξεχνάτε ποτέ τα αδέλφια μας, Γιώργο Φουντούλη, Μανώλη Καπελώνη.
  • Μην ξεχνάτε ποτέ τον γίγαντα Αλέξανδρο Γέροντα.
  • Μην ξεχνάτε ποτέ τους παράνομα φυλακισμένους συναγωνιστές μας σε όλη την Ελλάδα.

Εδώ θα ήθελα να αναφερθώ στον συναγωνιστή Βαγγέλη Μπαρμπούρη. Έναν άνθρωπο που είχα τη χαρά να γνωρίσω πριν τις παράνομες διώξεις και που ήταν ο θεμέλιος λίθος για να συνεχίσει το συνδικαλιστικό κομμάτι της Χρυσής Αυγής αυτόν τον υπέροχο αγώνα του.

Κλείνοντας σας δηλώνω για ακόμα μια φορά μέσα από την καρδιά μου τον απέραντο θαυμασμό μου και τον σεβασμό προς όλους εσάς.

ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ.

Το πυκνό ακροατήριο με ενθουσιασμό, χειροκροτήματα και επευφημίες υποδέχθηκε την είδηση της απόφασης του Αρείου Πάγου περί νομίμου συμμετοχής της Χρυσής Αυγής στις προσεχείς Ευρωεκλογές και μετά τις ομιλίες διεξήχθη συζήτηση που είχε σχέση με τα προβλήματα του κλάδου, προτάσεις και ιδέες επίλυσης αλλά και τρόπων αντιμετώπισης της επίθεσης κατά των αυτονόητων δικαιωμάτων των επαγγελματιών που συναποτελούν το κλάδο των επαγγελματιών αυτοκινητιστών.

H εκδήλωση ολοκληρώθηκε με διάχυτο τον ενθουσιασμό ανάμεσα στους συμμετέχοντες που προγραμμάτισαν τα επόμενα βήματα προς ακόμη περισσότερες και ουσιαστικότερες δράσεις και κατακτήσεις για τα συμφέροντα του κλάδου και τη πορεία προς μια Ελλάδα Εθνικιστική, μια Ελλάδα που θα κυριαρχείται από τις Αρχές και τις Αξίες της Χρυσής Αυγής!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...