Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΑΡΘΡΟ Του Χρήστου Σκάντζαρη, μέλος Δ.Σ. ΣΑΤΑ:Ο κλάδος των ταξί απαιτεί σεβασμό από όλους..!

Με αφορμή τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και γυρνώντας από κεντρικά σημεία της Αθήνας, το μόνο που βλέπω είναι ένα ''κίτρινο ποτάμι'' σε κάθε απίθανο σημείο
της πόλης. 
Ένα κυνηγητό ανάμεσα σε τροχαία και συναδέλφους για τις αυτοσχέδιες πιάτσες που έχουμε φτιάξει, με αποτέλεσμα για 3,16€ να κινδυνεύουμε να πληρώσουμε 80€ για παράνομη στάθμευση!
 Η ανευθυνότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης και ένας ανύπαρκτος δήμαρχος δημιουργεί προβλήματα στον κλάδο μας με αποτέλεσμα να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση με τους συναδέλφους μας και με την τροχαία.
Το προεδρείο του ΣΑΤΑ  έχει φτιάξει πάρα πολλές πιάτσες σε διάφορα σημεία της Αθήνας με την συνεργασία των  δημάρχων διαφορετικών περιοχών οι οποίοι συνεργάζονται με το ΣΑΤΑ  και το κυριότερο σέβονται το μεροκάματο που βγάζουμε.
Ο  ανύπαρκτος δήμαρχος κ.Καμίνης γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας που είμαστε, αρνούμενος να φτιάξει πιάτσες στον δήμο Αθηναίων και κάτι λίγες που έχουν φτιαχτεί, με έξοδα του ΣΑΤΑ, είναι για 5-6 ταξί τα οποία πολλές φορές τριπλασιάζονται με επακόλουθο να ερχόμαστε σε σύγκρουση με την τροχαία! Όσοι στρέφονται εναντίον  του κλάδου πρέπει να τιμωρούνται, πρέπει να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους αυτούς που δεν μας αφήνουν να κάνουμε το αυτονόητο...να επιβιώσουμε.
Καταλαβαίνω ότι η υποδομή της πόλης μας δεν προσφέρεται για σπουδαία πράγματα αλλά συν την αδιαφορία του ανύπαρκτου δήμαρχου κ.Καμίνη , το πρόβλημα διογκώνεται! Θα πρέπει σε αυτόν τον αριστερό κουλτουριάρη να δηλώσουμε δυναμικά ότι όλοι οι συνάδελφοι είναι μέλη αυτής της κοινωνίας και πρέπει να τα σέβεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...