Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Διαμαρτυρία οδηγών ταξί στο Λονδίνο..!

Εκδήλωση διαμαρτυρίας ετοιμάζουν για τον επόμενο μήνα οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί στο Λονδίνο (ΕΔΩ). O λόγος είναι η εφαρμογή της Uber Technologies Inc.’s που ξεκίνησε στο
San Francisco τον Ιούνιο του 2010, πίσω από την οποία βρίσκεται μία ομάδα επενδυτών της οποίας ηγείται η Google Ventures.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, ο γενικός γραμματέας του συνδέσμου Αδειούχων Οδηγών Ταξί Steve McNamara δήλωσε ότι οι οδηγοί θα συναντηθούν στις αρχές Ιουνίου σε σημείο στο Λονδίνο το οποίο δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

«Οι ιδιώτες οδηγοί της Uber επιτρέπεται να μεταφέρουν επιβάτες χωρίς να ακολουθούν τους ίδιους κανόνες όπως άλλες υπηρεσίες, δίνοντας τους έτσι άδικο πλεονέκτημα. Αυτό που λέμε είναι ότι εάν θέλεις να έρθεις στο Λονδίνο και να λειτουργήσεις το επιχειρηματικό μοντέλο που λειτουργείς, πρέπει να λειτουργείς εντός του πλαισίου των νόμων μας», σημείωσε ο McNamara.

Πρόσφατα, το Βερολίνο έχει ακολουθήσει το παράδειγμα δικαστηρίου των Βρυξελλών που εξέδωσε απόφαση που απαγορεύει την εφαρμογή Uber και επιβολή προστίμου 10.000 ευρώ σε κάθε οδηγό Uber εάν μεταφέρει ιδιώτες επιβάτες (ΕΔΩ).


ΠΗΓΗ:http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...