Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Χάος με ακυρώσεις, καθυστερήσεις πτήσεων και διαμαρτυρία οδηγών ταξί στη Γαλλία..!

Φαίνεται πως στη Γαλλία όταν πραγματοποιείται απεργία τα «ρολά» κατεβαίνουν στ’ αλήθεια... Την Πέμπτη 15 Μαΐου, επτά σωματεία κήρυξαν απεργία σε
όλη την Γαλλία. Μεταξύ αυτών, η Air France και οι οδηγοί ταξί που διαμαρτύρονταν για την υπηρεσία Uber.

Υπήρξαν καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων σε όλο το δίκτυο της χώρας. Οι απεργοί έπιασαν στον ύπνο και τους επισκέπτες του φεστιβάλ των Καννών αφού όσοι τα κατάφεραν με τα αεροπλάνα, βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στη Νίκαια καθώς το τοπικό Σωματείο Ταξί βρισκόταν σε απεργία. Την Πέμπτη οι οδηγοί ταξί είχαν αποφασίσει να διακόψουν εντελώς την κυκλοφορία με τα οχήματα τους στην πόλη των Καννών τελικά όμως αυτό δεν επετεύχθει αφού δεν το επέτρεψε η αστυνομία.

Οι οδηγοί ταξί των Καννών και της Νίκαιας διαμαρτύρονται για την υπηρεσία Uber που εμφανίστηκε πέρσι στην Κυανή Ακτή προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε πολύ χαμηλό κόστος από ιδιώτες οδηγούς με «μοίρασμα της κούρσας» (ride sharing) στους πελάτες.

Ενας αμερικανός παραγωγός δήλωσε στο The Hollywood Reporter ότι έπεισε έναν απεργοσπάστη οδηγό ταξί να τον μεταφέρει στις Κάννες και εκείνος συμφώνησε αλλά με την προϋπόθεση ότι ο πρώτος θα έμενε ξαπλωμένος στο πίσω κάθισμα έτσι ώστε να μην τον διακρίνει κάποιος απεργός και βρεθούν και οι δυο στο νοσοκομείο.


Για περισσότερα επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους:
pagesix.com
hollywood.com
hollywoodreporter.com


Σχετική ανάρτηση:
Διαμαρτυρία οδηγών ταξί στο Λονδίνο 


ΠΗΓΗ: http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...