Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΒΙΝΤΕΟ:ΗΠΑ: Το πάθημα έγινε μάθημα για οδηγό ταξί που πήγε αμορτί 2.400 χλμ..!

Λος Άντζελες: Σκληρό ήταν το μάθημα που πήρε ένας οδηγός ταξί από το Σακραμέντο της Καλιφόρνια, όταν δέχθηκε να πάρει κούρσα έναν 25χρονο νεαρό που ήθελε να μεταβεί σε
πόλη της Βόρειας Ντακότα. Η απόσταση που διένυσε περνώντας από πέντε πολιτείες, ήταν 2.400 χλμ. (1500 μίλια) σε 22 ώρες και 15 λεπτά.

Πελάτης και οδηγός συμφώνησαν στην τιμή των 1.500$ για μια απόσταση που κανονικά θα κόστιζε 4.800$. Ο οδηγός έφτιαξε ένα πρόχειρο χαρτί με μια συμφωνία, πήρε προκαταβολή 240$ πριν από την αναχώρηση και ξεκίνησε. Ο 25χρονος υποσχέθηκε να του πληρώσει τα υπόλοιπα χρήματα όταν θα έφθαναν στη Βόρεια Ντακότα.

Όταν τελικά έφτασαν στον προορισμό ο νεαρός πελάτης επρόκειτο να συναντήση την αγαπημένη του η οποία θα έδινε τα υπόλοιπα χρήματα όμως η κοπέλα δεν ήταν εκεί. Τότε ο νεαρός άρχισε να παρακαλεί τον οδηγό να μην καλέσει την αστυνομία όμως εκείνος βρισκόταν σε αδιέξοδο καθώς θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να βρει χρήματα ώστε να γυρίσει στην Καλιφόρνια.

Τελικά ο οδηγός πέρασε τη νύχτα σε σπίτι για άστεγους και το πρωί οι Αρχές τού εδωσαν χρήματα ώστε να γεμίσει το ρεζερβουάρ του και να γυρίσει πίσω.

«Θέλω να πω σε όλους τους συναδέλφους σε όλο τον κόσμο να μην κάνουν ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι τρελό, επικίνδυνο και ανόητο» δήλωσε ο οδηγός του ταξί στον τηλεοπτικό σταθμό CBS13.

Δείτε το βίντεο:


ΠΗΓΗ: 
http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...