Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ηράκλειο: Μία ολόκληρη οικογένεια θρηνεί, όταν το κράτος δολοφονεί..!

Ιδιοκτήτης ταξί, έπαθε χθες ανακοπή καρδιάς στο Ηράκλειο αφήνοντας πίσω του 66.0000 ευρώ χρέος στη γυναίκα του και στα δυο του παιδιά. Ο άτυχος συνάνθρωπος μας
χρωστούσε 31.000 ευρώ στο ΤΕΒΕ και 35.000 ευρώ σε δάνειο που είχε πάρει από τράπεζα, προκειμένου να αγοράσει το αυτοκίνητο με το οποίο θα ασκούσε το επάγγελμα του.
 Σύμφωνα με πληροφορίες κοντινών του προσώπων, καθημερινά το τελευταίο διάστημα δεχόταν ασταμάτητα τηλεφωνήματα για την αποπληρωμή των χρεών του. Ο ίδιος, διακατεχόταν από υπερβολικό άγχος για το πως θα καταφέρει
τελικά να αντεπεξέλθει. Εδώ και μερικές μέρες, τον ενοχλούσε συχνά το στομάχι

του αλλά λόγω απλήρωτης ασφάλειας, δεν δικαιούταν περίθαλψη. Εχθές, άφησε την τελευταία του πνοή μετά από ανακοπή καρδιάς.
 Ο θάνατος του συγκλόνισε τον κλάδο του αδικοχαμένου ιδιοκτήτη ταξί. Μάλιστα, εκπρόσωποι των ταξιτζήδων, μάζεψαν περίπου 2.500 ευρώ για να καλύψουν εξ ολοκλήρου τα έξοδα της κηδείας αφού η οικογένεια του, είναι σε άθλια οικονομική κατάσταση.
 Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι την Παρασκευή που μας πέρασε, ο άτυχος ταξιτζής, εξέφρασε σε φίλους του την αγωνία του για το πως θα καταφέρει να τα βγάλει πέρα μιας και εκείνη τη μέρα… “έκανε 13 ευρώ μεροκάματο”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...