Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΦΩΤΟ: Συνάντηση Βασίλη Μιχαλολιάκου με τους οδηγούς ταξί στο λιμάνι του Πειραιά..!

Συνάντηση με τους οδηγούς ταξί, στον Επιβατικό Σταθμό στο λιμάνι του Πειραιά, είχε χθες το πρωί ο Δήμαρχος Πειραιά κ.Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Οι οδηγοί των ταξί ευχαρίστησαν το Δήμαρχο Πειραιά για το ενδιαφέρον  τουκαι την κατανόησή του στα προβλήματά τους και σε προηγούμενες συναντήσεις που είχε μαζί τους, για θέματά τους όπως οι πιάτσες των ταξί στην πόλη  σε σχέση με την οικονομική ύφεση του κλάδου.

Ο κ. Μιχαλολιάκος μιλώντας μαζί τους, τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Προσπαθούμε μαζί σας όπως καλά γνωρίζετε, να βοηθήσουμε το έργο σας και να βελτιώσουμε και τη δική σας καθημερινότητα και των πολιτών. Μέσα από τη γόνιμη συνεργασία μας 3,5 χρόνια έχουμε δώσει λύσεις σε πολλά προβλήματα.

Θέλω να σας πω ότι ανεξάρτητα από το τι θα κάνει η κεντρική εξουσία, εμείς δεσμευόμαστε ότι εδώ θα γίνει τερματικός σταθμός (Home Port). Η βιώσιμη ανάπτυξη του Πειραιά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την λειτουργία του λιμανιού ως τερματικού σταθμού για την κρουαζιέρα.

Έχετε την αγάπη μας και τη στήριξή μας. Εργάζεσθε σε  σκληρές συνθήκες. Αυτό που θα αλλάξει είναι προς το καλύτερο. Είστε ουσιαστικά συμπληρωματικό μεταφορικό μέσο, δεν είστε το μέσο μεταφοράς της πολυτέλειας. Πολλές φορές καλύπτετε ακόμη και την έλλειψη ασθενοφόρου και πολλές άλλες ανάγκες.»

Στη συνέχεια ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στην μεγάλη σημασία που έχει η υποδοχή της κρουαζιέρας στο λιμάνι και σημείωσε χαρακτηριστικά: 

« Ο Πειραιάς είναι η βασική πύλη εισόδου τουριστών κρουαζιέρας καθώς και η  «πρωτεύουσα» της νησιωτικής Ελλάδας. Αποτελείτε τους καλύτερους πρόξενους στην τιτάνια προσπάθεια που κάνει η χώρα μας για την κρουαζιέρα. Με καλή υποδοχή, με το οργανωμένο μας Κέντρο Ενημέρωσης μέσα στο λιμάνι και με τον τουριστικό οδηγό που προσφέρουμε με όλα τα όμορφα σημεία του Πειραιά, δίνουμε τον καθημερινό μας αγώνα. Όπως καλά γνωρίζετε τον Πειραιά τον είχαν ξεγράψει. Ο Πειραιάς απουσίαζε από τον τουριστικό χάρτη της χώρας.

Εμείς έχουμε σχέδιο με το οποίο συνδέεται η κρουαζιέρα με το Δημοτικό Θέατρο, με το Αρχαιολογικό Μουσείο, με την ανάπλαση που πραγματοποιείται από την Ακτή Βασιλειάδη έως και την Ακτή Μουτσοπούλου και με την αγορά, για να κρατηθούν περισσότερες ώρες  οι τουρίστες  στον Πειραιά και να κάνουν τις αγορές τους στην πόλη μας.» 





1 σχόλιο:

  1. Τωρα προεκλογικα, ολοι μας θυμουνται και ταχα νοιαζονται για μας! Γιατι δεν ειπε κανεις στον Δημαρχο, οτι με τις νεες κυκλοφοριακες ρυθμισεις στον Πειραια, εμεις δεν μπορουμε να παρουμε επιβατη, ουτε απο την Χατζηκυριακου, ουτε και απο την Εθνικης Αντιστασεως (με κατευθυνση το κεντρο του Πειραια και κατ' επεκταση προς Καλλιθεα, Γλυφαδα κλπ) Απο Γρ. Λαμπρακη προς Δημοτικο, Λιμανι κλπ! Αυτα ειναι σοβαρα θεματα κυριοι! Γιατι μας περιοριζουν να δουλεψουμε; Ειναι νομιμο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε την άποψή σου...