Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Κρήτη: «Έφυγε» από το άγχος των χρεών – Οι συνάδελφοί του βοηθούν την οικογένειά του κινητοποιούνται και μαζεύουν χρήματα ... στη μνήμη του Νίκου..!

Στο πλάι της οικογένειας του αδικοχαμένου ιδιοκτήτη ταξί από το Ηράκλειο, Νίκου Ψαλλιδάκη, που έφυγε πριν λίγες ημέρες από ανακοπή καρδιάς, στέκονται οι ιδιοκτήτες ταξί.

Όπως ανακοίνωσε ομάδα συναδέλφων του, «έχει ανοιχτεί λογαριασμός στην τράπεζα Πειραιώς για βοηθήσουμε οικονομικά την οικογένεια του συναδέλφου ΝΙΚΟΥ ΨΑΛΛΙΔΑΚΗ (Ηράκλειο Κρήτης) που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.
Αρ. Λογαριασμού: 5751-070929-761 (για καταθέσεις στο ταμείο)
ΙΒΑΝ: GR69 0172 7510 0057 5107 0929 761 (μέσω internet)
SWIFT-BIG: PIRBGRAA
ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτιολογία κατάθεσης βάζουμε: εις μνήμην Νικολάου Ψαλλιδάκη
Ο λογαριασμός είναι στο όνομα του γιου του Δημήτρη.
Συνάδελφοι παρακαλείσθε για άλλη μια φορά να δείξετε τη αλληλεγγύη σας.
Και το πιο μικρό ποσό μετράει».
Σύμφωνα με το alexiptoto.com, ο ιδιοκτήτης ταξί πέθανε αφήνοντας πίσω του 66.0000 ευρώ χρέος στη γυναίκα του και στα δυο του παιδιά. Ο άτυχος συνάνθρωπό μας χρωστούσε 31.000 ευρώ στο ΤΕΒΕ και 35.000 ευρώ σε δάνειο που είχε πάρει από τράπεζα, προκειμένου να αγοράσει το αυτοκίνητο με το οποίο θα ασκούσε το επάγγελμα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες κοντινών του προσώπων, καθημερινά το τελευταίο διάστημα δεχόταν ασταμάτητα τηλεφωνήματα για την αποπληρωμή των χρεών του. Ο ίδιος, διακατεχόταν από υπερβολικό άγχος για το πως θα καταφέρει τελικά να αντεπεξέλθει. Εδώ και μερικές μέρες, τον ενοχλούσε συχνά το στομάχι του αλλά λόγω απλήρωτης ασφάλειας, δεν δικαιούταν περίθαλψη. Τελικά, στις 8 Απριλίου, άφησε την τελευταία του πνοή μετά από ανακοπή καρδιάς.
Ο θάνατος του συγκλόνισε τον κλάδο του αδικοχαμένου ιδιοκτήτη ταξί. Μάλιστα, εκπρόσωποι των ταξιτζήδων, μάζεψαν περίπου 2.500 ευρώ για να καλύψουν εξ ολοκλήρου τα έξοδα της κηδείας αφού η οικογένεια του, είναι σε άθλια οικονομική κατάσταση.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι την Παρασκευή που μας πέρασε, ο άτυχος ταξιτζής, εξέφρασε σε φίλους του την αγωνία του για το πως θα καταφέρει να τα βγάλει πέρα μιας και εκείνη τη μέρα… «έκανε 13 ευρώ μεροκάματο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...