Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

ΛΑΡΙΣΑ: 43χρονος ξεψύχισε στο ταξί του..!

Το δικό της δράμα ζει από χθες, η οικογένεια του 43χρονου Λαρισαίου ταξιτζή Αντώνη Τάχατου που βρέθηκε νεκρός στον δρόμο χθες το πρωί. 

Ο 43χρονος, πατέρας δυο ανήλικων παιδιών,
εντοπίσθηκε νεκρός έξω από το αυτοκίνητό του στη διασταύρωση των οδών Αεροδρομίου και Πενταλόφου στη Νέα Σμύρνη Λάρισας, στις 7 χθες το πρωί, από διερχόμενο συμπολίτη, ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές.

Ο 43χρονος, σύμφωνα με εκτιμήσεις, βρέθηκε στην περιοχή μετά από κούρσα και πρέπει να είχε αποβιώσει νωρίτερα αφού το ταξί του (Α 10) βρισκόταν ακόμη σε λειτουργία με τα φώτα αναμμένα, ενώ ο ίδιος ήταν πεσμένος στο οδόστρωμα.

Το γεγονός μάλιστα ότι δεν συνήθιζε να δουλεύει βράδυ, είχε ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες, να ανησυχήσει η σύζυγός του η οποία τον αναζητούσε – μάταια - όλο το βράδυ προχθές, μέσω κινητού τηλεφώνου και μέσω του κέντρου των ταξί Λάρισας.

Τον 43χρονο μετέφερε στο νοσοκομείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του που σύμφωνα με τους γιατρούς οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Από την ΕΛ.ΑΣ., αποκλείσθηκε η εγκληματική ενέργεια, ενώ τα ακριβή αίτια θα προσδιορισθούν από την αναμενόμενη ιατροδικαστική έκθεση.

ΠΗΓΗ:http://www.eleftheria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...