Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στα ταξί Αγ. Νικολάου - Ελούντας..!

Στη νέα εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας και των υπηρεσιών που προσφέρει, εισέρχονται τα ταξί του Αγίου Νικολάου και της Ελούντας, σε μια προσπάθεια να αναβαθμίσουν τις
παρεχόμενες υπηρεσίες αλλά και να κερδίσουν περισσότερη πελατεία.


Δημιουργούν ένα ραδιοδίκτυο με 42 οχήματα, το οποίο θα διαθέτει ένα κέντρο λήψης κλήσεων που θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση και θα μπορεί να έχει πλήρη και ολοκληρωμένη κάλυψη και εξυπηρέτηση των ξενοδοχείων, των επισκεπτών και των ντόπιων σε όλο το Δήμο, αφού συμμετέχουν ταξί από τον Άγιο Νικόλαο, την Ελούντα, την Κριτσά και το Καλό Χωριό.
Παράλληλα, οι συμμετέχοντες στο δίκτυο, φρόντισαν να συνεργαστούν με εταιρεία παροχής υπηρεσιών που προσφέρει ολοκληρωμένο σύστημα αυτόματης διεκπεραίωσης κλήσεων για εταιρείες ταξί. 


To Cabs.gr, όπως μας πληροφορούν οι εκπρόσωποι των ταξί, είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα αυτόματης διεκπεραίωσης κλήσεων που αναλαμβάνει την προώθηση των αιτημάτων από τους πελάτες προς τους οδηγούς των οχημάτων ταξί, σύμφωνα με προηγμένους αλγόριθμους και κριτήρια που καθορίζονται από την εταιρεία διαχείρισης ταξί. Το σύστημα λειτουργεί με σύνδεση με το διαδίκτυο και υπολογιστή, ενώ η εφαρμογή που χρησιμοποιεί ο οδηγός μέσα στο όχημα λειτουργεί σε οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή, ταμπλέτα ή έξυπνο κινητό με λειτουργικό Android και υποστηρίζει 3G/4G και GPS.


Ο οδηγός ταξί του δικτύου του Αγίου Νικολάου θα έχει πλέον ολοκληρωμένη εικόνα του σταθμού ταξί, μπορεί να βλέπει όλες τις αναθέσεις του σταθμού καθώς και τα οχήματα που έχουν ανατεθεί σε αυτές με στοιχεία πελάτη, παραλαβής, προορισμού και κατάσταση. Επίσης, ο οδηγός είναι σε θέση να βλέπει αναλυτικά την κατάσταση και τα στατιστικά κίνησης της τελευταίας ώρας σε τομείς και στις πιάτσες. 

Επίσης, υπάρχει ο χάρτης που απεικονίζει όλα τα οχήματα και την κατάσταση τους. Ακόμα, υπάρχουν οδηγίες τύπου Navigator για την εύρεση του προορισμού προς τον πελάτη, ενώ παράλληλα ο οδηγός θα βλέπει τα δέκα οχήματα που διεκδίκησαν τη διαδρομή που του έχει ανατεθεί. 

Σημαντικό στοιχείο για τους οδηγούς τουριστικών περιοχών, όπως του Αγίου Νικολάου και της Ελούντας αποτελεί το γεγονός ότι θα έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν τις υπηρεσίες που θα αφορούν τις εταιρικές και πρακτορειακές αναθέσεις οι οποίες περιλαμβάνουν αφίξεις και αναχωρήσεις πελατών από ξενοδοχεία, αεροδρόμια και λιμάνια, έκδοση ηλεκτρονικών voucher, αναφορές κίνησης και πρόβλεψη αναθέσεων της επόμενης μίας ώρας.


ΜΙΧ. ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

ΠΗΓΗ:http://www.anatolh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...