Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Στα θρανία οι Βολιώτες ταξιτζήδες..!

Δέχθηκαν την πρόταση του Δήμου να ενημερωθούν για τις περιοχές που επισκέπτονται οι τουρίστες
Στα θρανία είναι διατεθειμένοι να καθίσουν οι ιδιοκτήτες και οι οδηγοί των ταξί του Βόλου
προκειμένου να επιμορφωθούν με ενημερωτικά στοιχεία που αφορούν τις περιοχές που είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για τους ξένους τουρίστες που επισκέπτονται το Βόλο κυρίως με τα κρουαζιερόπλοια.

Η πρόταση έγινε στην προχθεσινή συνάντηση που είχε η Πρόεδρος Τουριστικής Προβολής του Δήμου Βόλου και δημοτική σύμβουλος Σούλα Μπαρτζιώκα με τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Δημοσίας Χρήσεως Νομού Μαγνησίας, ενόψει των συναντήσεων που γίνονται ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου που μόλις ξεκίνησε και με αφορμή την άφιξη του πρώτου κρουαζιερόπλοιου που θα «δέσει» στο λιμάνι του Βόλου, τη Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου.

Η πρόταση που έγινε από την εκπρόσωπο του Δήμου Βόλου και που έγινε κατ΄ αρχήν αποδεκτή από τα μέλη του Δ.Σ του Συνδέσμου αφορούσε την επιμόρφωσή τους κατ΄ ομάδες των δέκα ατόμων από στελέχη της Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής πάνω σε διάφορα θέματα που αφορούν σημαντικά σημεία επισκεψιμότητας από τους ξένους τουρίστες και τα οποία είναι είτε μέσα στο Πολεοδομικό Συγκρότημα, είτε σε όμορες τουριστικές περιοχές που προτιμούν οι ξένοι, είτε για φαγητό, είτε για το καλοκαιρινό τους μπάνιο, όπως π.χ Μακρινίτσα, Πορταριά, Αφησσος κ.α.

Στην ίδια συνάντηση υπήρξαν από την πλευρά της υπεύθυνης του Δήμου Βόλου διάφορες παραινέσεις και υποδείξεις προκειμένου να υπάρξει ο μέγιστος βαθμός ικανοποίησης των ξένων από τις παρεχόμενες προς αυτούς υπηρεσίες όπως π.χ. η τήρηση των κανόνων καθαριότητας, το είδος της μουσικής, η εφαρμογή του ενιαίου κομίστρου που έχει αποφασιστεί για τη μεταφορά των τουριστών στα Μετέωρα, στην Πορταριά, στην Αφησσο κ.α.

Εξάλλου μέσα στα πλαίσια των ίδιων ενημερωτικών συναντήσεων η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Βόλου την ερχόμενη Τετάρτη πρόκειται να συναντηθεί και με τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου, με τον οποίο, εκτός των άλλων, θα συζητηθούν θέματα που έχουν να κάνουν με την εικόνα της αγοράς , με τη δυνατότητα εκπτωτικών προσφορών προς τους ξένους που έρχονται με τα κρουαζιερόπλοια κ.α, ενώ θα γίνει και ενημέρωση για τα κρουαζιερόπλοια που θα αρχίσουν να «δένουν» στο λιμάνι του Βόλου, μεσούντος του χειμώνα, αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο του 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...