Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΚΡΗΤΗ:Διαφοροποίηση στις τάξεις των ιδιοκτητών ταξί στην περιοχή του Αγίου Νικολάου..!

«Δεν συνενωθήκαμε τα ραδιοδίκτυα», τονίζει ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Σωματείου Ταξί Αγίου Νικολάου κ. Γιώργος Παπαθεοδώρου, μιλώντας για τις εξελίξεις που υπάρχουν τις
τελευταίες μέρες στα ταξί της περιοχής και με αφορμή τις ανακοινώσεις για τη λειτουργία των ταξί.


«Κάποιοι έφυγαν από το δίκτυο του Αγίου Νικολάου "Δίας" που λειτουργούσε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά το δίκτυο δεν έκλεισε. Συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά. Πρόκειται για το κρατικό ραδιοδίκτυο που είναι εγκεκριμένο τόσα χρόνια, λειτουργεί και θα συνεχίσει να το κάνει», επισημαίνει.


Το παλιό δίκτυο με τα τηλέφωνα του συνεχίζει να λειτουργεί με τη συμμετοχή 19 ταξί του Αγίου Νικολάου. Μάλιστα όπως ανέφερε μέλος της ομάδας που παραμένει στο παλιό δίκτυο, υπάρχει σ' εξέλιξη προσπάθεια αναβάθμισης με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών. «Τηλεματικό σύστημα θα εφαρμόσουμε κι εμείς και θα φανεί σύντομα πως προχωράμε κανονικά», ανέφερε. Μάλιστα οι άνθρωποι που παραμένουν στο δίκτυο τονίζουν πως πρόκειται για ένα εγκεκριμένο δημόσιο δίκτυο που δεν ήταν σωστό να κλείσει για πολλούς λόγους και με το οποίο έχουν δουλέψει 30 χρόνια τώρα τα ταξί του Αγίου Νικολάου.

ΜΙΧ. ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

ΠΗΓΗ:http://www.anatolh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...