Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Κύπρος: Απευθείας επαφή με την Τρόικα εισηγήθηκε στους συνδέσμους ενοικίασης οχημάτων ο υπουργός Συγκοινωνιών..!

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών
συναντήθηκε με τους συνδέσμους ενοικίασης οχημάτων

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος είχε σήμερα το πρωί

συνάντηση με εκπροσώπους του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Ενοικιάσεως και του Συνδέσμου Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Βραχυπρόθεσμης και Μακροπρόθεσμης Ενοικίασης Οχημάτων.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απορρέουν από μνημονιακό νομοσχέδιο για την απελευθέρωση του τομέα των υπηρεσιών και για την πρόσβαση στο επάγγελμα. Οι εκπρόσωποι των δυο συνδέσμων εξέφρασαν κάποιες επιφυλάξεις. Στη συνάντηση αναφέρθηκε ότι το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων έχει ήδη ενδοϋπηρεσιακά ενσωματώσει στο νομοσχέδιο κάποιες από τις επιφυλάξεις που καταθέτουν οι σύνδεσμοι.

Ο κ. Μητσόπουλος υπέδειξε στους εκπροσώπους των δυο συνδέσμων ότι θα ήταν χρήσιμο να κάνουν μια απευθείας επαφή με το κλιμάκιο της Τρόικα προκειμένου να καταθέσουν τις ανησυχίες τους και τις ενστάσεις τους υποδεικνύοντάς, τους ταυτόχρονα, ότι η Κύπρος είχε κάποιες ιδιομορφίες: το γεγονός ότι είναι νησί και δεν έχει σύνορα με άλλες χώρες και το γεγονός ότι υπάρχει ένας αθέμιτος ανταγωνισμός που προέρχεται από τα κατεχόμενα, όπου ο τομέας της ενοικίασης είναι ουσιαστικά ανεξέλεγκτος.

Σχετικό Αρχείο:
Δημόσια Διαβούλευση για τα οχήματα ενοικιάσεως

ΠΗΓΗ:
http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...