Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ανακοίνωση της Γραμματείας Οδικών Μεταφορών της ΠΑΣΕΒΕ για τις ρυθμίσεις στα ταξί.Αδιαφορούν που η μεγάλη πλειοψηφία του κλάδου κινδυνεύει να μείνει χωρίς δουλειά ή να υποχρεωθεί εκβιαστικά να ενταχθεί στις ΑΕ με όρους φτηνού εργαζόμενου..!

Ανακοίνωση εξέδωσε η Γραμματεία Οδικών Μεταφορών της ΠΑΣΕΒΕ για τις ρυθμίσεις στα ταξί, 
καταγγέλλοντας τη συγκυβέρνηση που θεσμοθέτησε την απελευθέρωση στον κλάδο προς όφελος των μεγάλων επιχειρήσεων.
Επιβεβαιώνεται η προειδοποίηση των αγωνιστικών δυνάμεων, της ΠΑΣΕΒΕ, 
όταν όλοι πανηγύριζαν για τη σωτηρία του κλάδου,
ότι εφόσον έγινε η αρχή ήταν θέμα λίγου χρόνου με τις ανάλογες τροπολογίες να υλοποιηθεί ο στόχος της παράδοσης του κλάδου σε επιχειρηματικά σχήματα.
Οι συμβιβασμένοι της Ομοσπονδίας και του ΣΑΤΑ, δεν λένε κουβέντα για τα νέα μέτρα. 
ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ
πανηγυρίζουν ότι έσωσαν τον κλάδο, το τελευταίο διάστημα το μόνο που κάνουν σε συνεργασία με την κυβέρνηση και διάφορους επιχειρηματίες είναι να κρατάνε τους συναδέλφους αιχμάλωτους σε αυταπάτες και συγχρόνως συζητάνε πώς ένα κομμάτι από αυτούς θα ωφεληθεί με την ένταξή τους στα επιχειρηματικά σχήματα που ετοιμάζονται σε βάρος της πλειοψηφίας των συναδέλφων.
Αδιαφορούν που η μεγάλη πλειοψηφία του κλάδου κινδυνεύει να μείνει χωρίς δουλειά ή να υποχρεωθεί εκβιαστικά να ενταχθεί στις ΑΕ με όρους φτηνού εργαζόμενου.
Σκορπάνε αυταπάτες, ιδιαίτερα στους συναδέλφους της περιφέρειας, ότι θα μπορέσουν να συστήσουν εταιρείες και να συνεχίσουν να δουλεύουν όπως πριν.
Κοροϊδεύουν ασύστολα τους συναδέλφους. Οι συνάδελφοι αυτοαπασχολούμενοι που θα ξεγελαστούν και πιστέψουν ότι θα γίνουν επιχειρηματίες, πολύ γρήγορα θα προσγειωθούν ανώμαλα. Θα βρεθούν αντιμέτωποι με νέα αδιέξοδα και χρέη και θα κινδυνεύσουν να χάσουν τη δουλειά τους. Η απελευθέρωση δεν έγινε για τους αυτοαπασχολούμενους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...