Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα «Συνταξιοδοτικό - Ασφαλιστικό» του Σωματείου Ραδιοταξί Αγρινίου με ομιλητή τον Γ. Ρωμανιά..!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε το Σωματείο Ραδιοταξί Αγρινίου σε συνεργασία με το Σύλλογο Εργαζομένων Νοσοκομείου
Αγρινίου με θέμα «Συνταξιοδοτικό - Ασφαλιστικό» και ομιλητή τον καθηγητή κ. Γιώργο Ρωμανιά στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Ο κ. Ρωμανιάς αναφέρθηκε διεξοδικά στην κατάρευση του ασφαλιστικού συστήματος που όπως είπε χαρακτηριστικά έχει χρεοκωπήσει ενώ αναφέρθηκε με ειλικρινή γλώσσα και πολλα παραδείγματα για το τι πρόκειται να γίνει με τις συντάξεις αλλά και απάντησε στις πολλές ερωτήσεις των παρισταμένων.

Σημαντικό είναι ότι την ημερίδα παρακολούθησαν εργαζόμενοι απο όλους τους κλάδους και αυτό τόνισαν στις δηλώσεις τους ο Πρόεδρος του Σωματείου Ραδιοταξί Αγρινίου κ. Χρήστος Παπούλιας και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγρινίου και συντονιστής της συζητήσεως κ. Κώστας Παπαθανασίου. Επίσης αναφέρθηκαν στην μαζικότητα της ημερίδας και στο γεγονός ότι μόνο με συλλογική δράση και ενότητα μπορούν να επιτευχθούν θετικά αποτελέσματα.


Διαβάστε περισσότερα στο aerasnews.gr και στο agrinioreport.com
Δείτε βίντεο από την ημερίδα στο myagrinio.gr


ΠΗΓΗ:http://xanthi-radiotaxi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...