Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΚΥΠΡΟΣ:Οκταήμερη κράτηση 35χρονου για φόνο οδηγού ταξί στην Αγ. Νάπα.!

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, που συνεδρίασε στο Παραλίμνι, εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης εναντίον του Γιώργου Ανδρέου, 35 χρόνων από τη Ξυλοφάγου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης του Παντελή Αντωνίου Ρόπα, 66 χρόνων, οδηγού ταξί από τη Σωτήρα.
Όπως ανέφερε στο Δικαστήριο ο εξεταστής της υπόθεσης, το θύμα δέχθηκε δύο πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο, τύπου Δοκό, από άτομο το οποίο τον προσέγγισε με διπλοκάμπινο όχημα. Ο ύποπτος φέρεται να πυροβόλησε το θύμα μέσα από το αυτοκίνητο του και στη συνέχεια να εγκατέλειψε τη σκηνή προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι πυροβολισμοί έπληξαν το θύμα σε διάφορα μέρη του σώματος του. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε σε πολυκλινική στην Αγία Νάπα όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του. Το θύμα έφερε τραύματα στο θώρακα, το λαιμό και τα χέρια και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
Τον ύποπτο αναγνώρισε συνάδελφος του θύματος με τον οποίο γύρω στις 12.45 χθες το μεσημέρι έπαιζαν επιτραπέζιο παιχνίδι σε χώρο στάθμευσης στη Λεωφόρο «Νησί» στην Αγία Νάπα. Ο συνάδελφος του θύματος γνωρίζει τον ύποπτο προσωπικά, ενώ γνωρίζει επίσης πως είναι εξ αγχιστείας συγγενής με τον 66χρονο.


ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...