Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Τροπολογία με ρυθμίσεις σχετικά με συμβάσεις μεταφοράς μαθητών κατέθεσε στη βουλή ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης..!

Τροπολογία (914/53 31.10.2013) με ρυθμίσεις σχετικά με συμβάσεις μεταφοράς μαθητών κατέθεσε στη βουλή κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου
Υγείας ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης.


(Πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση)

Γιάννης Μιχελάκης: «Με τη ρύθμιση της πρώτης παραγράφου της προτεινόμενης τροπολογίας ρυθμίζεται το ζήτημα της πληρωμής των συμβάσεων μεταφοράς μαθητών, των οποίων τα σχέδια δεν είχαν σταλεί εγκαίρως στο αρμόδιο κλιμάκιο του ελεγκτικού συνεδρίου για τον προβλεπόμενο προσυμβατικό έλεγχο.

Στη δεύτερη παράγραφο προβλέπεται η παράταση ισχύος μέχρι την 30η Ιουνίου 2013 της διάταξης που αναφέρεται στην εκκαθάριση δαπανών των συμβάσεων μεταφοράς μαθητών.

Με τις δύο παραπάνω προτεινόμενες διατάξεις διευκολύνουμε την αποπληρωμή των μεταφορέων, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει δρομολόγια μεταφοράς μαθητών, με απώτερο στόχο να διασφαλιστεί η ομαλή συνέχιση του μεταφορικού τους έργου και για την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Σε αντίθετη περίπτωση σε ορισμένες περιφέρειες της χώρας δεν θα καταστεί δυνατή η παράταση των συμβάσεων μεταφοράς μαθητών σύμφωνα με την σχετική ρύθμιση που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή, με αποτέλεσμα οι μαθητές και οι οικογένειές τους να κινδυνεύσουν να υποστούν μεγάλη ταλαιπωρία.

Θα ήθελα να τονίσω με ιδιαίτερη έμφαση ότι πρόκειται για αποπληρωμή εκτελεσμένου μεταφορικού έργου και για κονδύλια τα οποία έχουν ήδη προϋπολογιστεί. Αυτό σημαίνει ότι δεν προκαλείται οποιαδήποτε πρόσθετη δαπάνη είτε στον κρατικό προϋπολογισμό, είτε στους προϋπολογισμούς των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα όσα είπε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης στην ολομέλεια της βουλής κατά την κατάθεση της τροπολογίας.


Συνημμένο Αρχείο:
Αρ. Τροπολογίας: 914/53 31.10.2013 (Ρυθμίσεις σχετικά με συμβάσεις μεταφοράς μαθητών)

ΠΗΓΗ:
http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...