Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Ουάσιγκτον: Συμμετοχή των οδηγών ταξί στις παγκόσμιες διαμαρτυρίες κατά της Uber..!

Οι οδηγοί ταξί διαμαρτυρήθηκαν στο κέντρο της Ουάσινγκτον την Τετάρτη κατά των smartphone υπηρεσιών αυτοκίνητου όπως της Uber. Αρκετές εκατοντάδες ταξί έλαβαν μέρος
στη διαδήλωση. "Το μόνο που θέλουμε είναι ίσοι όροι ανταγωνισμού» δήλωσε ο Ferline Buie, ο οποίος επέδωσε επιστολή προς το δημαρχείο ζητώντας την απαγόρευση των ιδιωτικών υπηρεσιών.

Οι οδηγοί ταξί στο Λονδίνο, το Παρίσι, το Βερολίνο και τη Ρώμη πραγματοποίησαν παρόμοιες διαδηλώσεις στις 11 Ιουνίου. Η Uber με έδρα το Σαν Φρανσίσκο είναι ο κύριος στόχος της οργής των οδηγών. Μέσω εφαρμογής για smartphone και με ιδιώτες οδηγούς παρακάμπτει τους αυστηρούς κανονισμούς που αντιμετωπίζουν οι διπλωματούχοι οδηγοί ταξί.

"Οι οδηγοί της Ουάσιγκτον έχουν δει τις διαδηλώσεις σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο", δήλωσε ο Buie.

"Και σήμερα είναι η σειρά τους να ενταχθούν στην αυξανόμενη διαμαρτυρία ζητώντας οι υπηρεσίες αυτές να ακολουθούν τους ίδιους κανόνες και τους κανονισμούς που πρέπει να ακολουθήσουν."

Απτόητος, η Uber έστειλε ένα email την Τετάρτη για τους χρήστες της στην Ουάσιγκτον με το οποίο ανακοίνωνε τη ρίψη σε χαμηλότερο κόστος υπηρεσιών της UberX, την οποία υποστήριξε είναι "καλύτερη, ταχύτερη και φθηνότερη από ό,τι ένα ταξί."


ΠΗΓΗ: http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...