Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΦΩΤΟ:To ηλιακό ταξί που μπορεί να μεταφέρει έως και 5 άτομα..!

Το ηλιακό ταξί έρχεται με ένα ευρύχωρο σαλόνι που προσφέρει αρκετό χώρο για να φιλοξενήσει 4 επιβάτες καθώς και ένα άτομο
με σωματική αναπηρία.

Το ηλιακό ταξί είναι το έργο που κέρδισε πρόσφατα το "A’ Design Award 2013-2014" για όχημα. Δημιουργός του είναι ο Τούρκος μηχανικός Hakan Gursu, και το όχημα που κατασκεύασε είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον αυτοκίνητο το οποίο θα μπορούσε να αντικαταστήσει τα κλασικά ταξί .
 
Το ηλιακό ταξί είναι ένα ιδιαίτερο τεχνολογικά όχημα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στα κέντρα των πόλεων, όπου οι ταχύτητες δεν είναι μεγάλες λόγω των ιδιαίτερα των συχνών μποτιλιαρισμάτων. 
 
Το όχημα διαθέτει οροφή – πάνελ,  νανο-ηλιακών συστημάτων που το καθιστούν αποτελεσματικό κατά τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς να υπάρχει η ανάγκη για άμεσο ηλιακό φως.
 
Το ηλιακό αυτοκίνητο διαθέτει στιβαρή κατασκευή που περιβάλλεται από ένα διαφανές εξωτερικό περίβλημα που όμως εξασφαλίζει επαρκή ακαμψία που απαιτείται για την χρήση σε σκληρούς δρόμους. Παράλληλα πάντως με την χρήση του ως ταξί, το συγκεκριμένο όχημα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ως μίνι βαν για τις ανάγκες μεταφορών εντός των πόλεων.

ΠΗΓΗ: http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...