Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΕΙΑΤΑ..!

Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

ΠΡΟΣ:
ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Πρόεδρε,
Κύριοι του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α.

Από τον ηλεκτρονικό τύπο κυρίως μας έχει γίνει γνωστή η ευρωπαϊκή απεργία των ταξί με θέμα τις ανεξέλεγκτες ιντερνετικές εφαρμογές εξυπηρέτησης φυσικών προσώπων από ιδιωτικές εταιρείες με στόλο Ι.Χ. αυτοκινήτων που προαναγγέλλουν το «θάνατο» του ταξί.

Στις 11 Ιουνίου 2014, συνάδελφοι μας ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί σε πολλές πόλεις της Ευρώπης αλλά και της Αμερικής, βγήκαν στους δρόμους με 24ωρες προειδοποιητικές απεργίες διαμαρτυρόμενοι ενάντια σε ένα τύπο άναρχης ιδιωτικοποιημένης μεταφοράς από πολυεθνικές εταιρίες, χωρίς κανέναν έλεγχο, όπου ο καθένας με το δικό του ιδιωτικό όχημα θα μπορεί να παρέχει μεταφορά με όρους που έχουν θεσπίσει οι ίδιες οι πολυεθνικές και χωρίς καμία ασφάλεια για τους χρήστες.

Οι δημόσιες συγκοινωνίες και τα ταξί απειλούνται σοβαρά και μπορεί να αντικατασταθούν από το μονοπώλιο των εφαρμογών αυτών με αποτέλεσμα τη μείωση του εργατικού δυναμικού στον κλάδο των ταξί και την απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας.

Επειδή ήδη στις περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις όπως Λονδίνο, Παρίσι, Λίλ, Λε Χάβρη, Μπορντό, Περπινιάν, Αβινιόν, Κάννες, Νίκαια, Μασσαλία, Λυών, Νανσί, Ρέμς, Σεντάν, Ρώμη, Μιλάνο, Τορίνο, Νάπολη, Βρυξέλλες, Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Βερολίνο, Αμβούργο, Δουβλίνο, αλλά και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού όπως Ρίο Ντε Τζανέιρο, Βοστώνη, Ουάσιγκτον κ.α.οι εταιρείες αυτές έχουν «πληγώσει» στο μέγιστο τον κλάδο των ταξί και επειδή ήδη μια από αυτές στρατολογεί στόλο από πολυτελή Ι.Χ. αυτοκίνητα στην Αθήνα και επειδή οι πληροφορίες λένε ότι από τον Σεπτέμβρη του 2014 θα είναι επίσημα και στην Ελλάδα θεωρήσαμε σκόπιμο και επιβλητό να σας ενημερώσουμε αλλά και να προτείνουμε τρόπους αντίδρασηςΤΩΡΑ πριν να είναι αργά.

Προτείνουμε την ενημέρωση από εσάς στους υπουργούς Ανάπτυξης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης όπως και των Μεταφορών για θέσπισηΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ τέτοιου που θα έχει κανόνες, σεβόμενο τους νόμους της Ελληνικής πολιτείας.

Συγκεκριμένα προτείνουμε την απαγόρευση στο ελεύθερο Download (κατέβασμα) των εφαρμογών αυτών στον οποιοδήποτε πολίτη, παρά μόνο σε αποδεδειγμένα επαγγελματία κάτοχο Ειδικής Άδειας Ταξί και ιδιοκτήτη Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτου Ταξί.

Η μεταφορά θα πρέπει να γίνεται με δημόσια μέσα μεταφοράς από εμάς τους ίδιους.

Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζουμε εμείς την επιβίωση μας και περιορίζουμε τον κίνδυνο στους κόλπους μας και το κράτος διασφαλίζει τα νόμιμα φορολογικά του έσοδα και την ασφαλή μεταφορά όλων των πολιτών με επαγγελματίες, ιδιοκτήτες Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων και κατόχους Ειδικής Άδειας Ταξί.

Είμαστε βέβαιοι για την άμεση παρέμβαση σας και βρισκόμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία και βοήθεια.

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
(ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ EUROTAXI ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΑΞΙ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ)

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
(ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΞΑΝΘΗΣ)

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
(ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ)

ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
(ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ EUROTAXI ΞΑΝΘΗΣ)

ΔΕΛΗΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
(ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ)

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
(ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΞΑΝΘΗΣ)

ΞΥΛΕΝΙΟΣ ΠΑΡΗΣ
(ΠΡΟΕΔΡΟΣ EUROTAXI HELLAS & ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α.)

ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
(ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΛΑΡΙΣΑΣ)

ΠΑΡΘΕΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
(ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ EUROTAXI ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)

ΡΟΪΝΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
(ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΣΠΑΡΤΗΣ & ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α.)

Συνημμένο Αρχείο:
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΕΙΑΤΑ


ΠΗΓΗ: http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...