Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Καστανίδης: Ατυχής και άστοχη η προσπάθεια του κ. Καρίκη..!

Καλή αλλά ατυχής και άστοχη η προσπάθεια του κ. Καρίκη να πείσει με την επιστολή του τους ιδιοκτήτες και οδηγούς ταξί να τον στηρίξουν στο Β’ γύρο των δημοτικών
εκλογών.
Θα ήθελα να τον ενημερώσω ότι η φωτοτυπία με τις προτάσεις που του έχουν δώσει κάποιοι ιδιοκτήτες ταξί και δημοσίευσε σήμερα στα ΜΜΕ είναι οι προτάσεις που έκαναν πάντοτε τα εκάστοτε Διοικητικά Συμβούλια μας προς τον Δήμο και τις δημόσιες υπηρεσίες, οι οποίες ξεκίνησαν από την δεκαετία του ΄90 με τον επίτιμο Πρόεδρο τον κ. Χατζηγεωργίου, από εμένα, όταν διετέλεσα Πρόεδρος του Συνδέσμου, αλλά και από το σημερινό Δ.Σ. του Συνδέσμου. Οι προτάσεις αυτές αποτελούν τις πάγιες θέσεις των ιδιοκτητών και οδηγών ταξί εδώ και πολλά χρόνια.
Συγκεκριμένα, για το πρώτο θέμα που αφορά στα ανοιχτά λεωφορεία, να του θυμίσω πως ήταν ένας από τους μειοψηφούντες, οι οποίοι είχαν προτείνει το λεωφορείο που εκτελεί τη διαδρομή Τριάντα-Μόντε Σμιθ να κάνει στάσεις.
Σχετικά με το δεύτερο θέμα να τον ενημερώσω πως υπάρχει ήδη ελεγχόμενη πρόσβαση με 15 αυτοκίνητα.
Για την λειτουργία των ηλεκτρικών οχημάτων είναι δική μου πρόταση από το 1996, όταν ήμουν Πρόεδρος των οδηγών ταξί.
Για τα υπόλοιπα θέματα που αναφέρεται αφορούν προτάσεις του Συνδέσμου μας, τις οποίες και επανειλημμένως έχουμε εκφράσει.
Αναρωτιέμαι γιατί ο κ. Καρίκης, 8 χρόνια ως Αντιδήμαρχος και μάλιστα διοικητικών υπηρεσιών στο Δήμο και υπεύθυνος Δημοτικής Αστυνομίας δεν κατόρθωσε να υλοποιήσει έστω και μια από αυτές τις προτάσεις.
Σας παρακαλούμε να είστε πιο προσεκτικός στις φωτοτυπίες που δημοσιεύετε, και οι οποίες υπάρχουν ήδη μεταξύ των ιδιοκτητών και οδηγών ταξί κατά εκατοντάδες.
Καστανίδης Θεοδόσης
Πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου και της Ένωσης Ραδιοταξί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...