Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Εκλογές στους οδηγούς ταξί Αθήνας - Πειραιά..!

Κάλεσμα στήριξης των ταξικών δυνάμεων στις αρχαιρεσίες του Σωματείου Οδηγών Ταξί Αθηνών - Πειραιά, απευθύνει η Ενωτική Συνδικαλιστική Κίνηση (ΕΣΚ).
 

Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 8/6, στα γραφεία του σωματείου (Οδυσσέως 8, πλατεία Καραϊσκάκη). Εγγραφές θα γίνονται μέχρι αύριο Πέμπτη.

Η ΕΣΚ στην ανακοίνωσή της σημειώνει: «Εχουμε τη δυνατότητα να απαλλαγούμε από μια συμβιβασμένη διοίκηση που στηρίζει τις πολιτικές της ΕΕ και της κυβέρνησης, που δε θέλει να έχει καμιά σχέση με 

αγώνες για τα δικαιώματα των οδηγών, καμιά σχέση με αλληλεγγύη σε αγώνες άλλων κλάδων, καμιά σχέση με τον πραγματικό ρόλο που πρέπει να έχει η διοίκηση του σωματείου μας».

Υπογραμμίζει πως οι εργαζόμενοι έχουν ανάγκη από «ένα σωματείο και μια διοίκηση που δε θα βρίσκεται σε σχέση εξάρτησης με οποιαδήποτε κυβέρνηση, που θα συσπειρώνει και θα οργανώνει τους οδηγούς ταξί σε κατεύθυνση αγώνα και όχι υποταγής. 

Ενα σωματείο που, αλληλέγγυο με όλους τους κλάδους των εργαζομένων, θα παλεύει για ζωή με δικαιώματα, θα αντιστέκεται στην επίθεση που δεχόμαστε, θα προσπαθεί να τη φρενάρει, θα σχεδιάζει την ανατροπή αυτών που μας καταπιέζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...