Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Είσαι ταξιτζής και θέλεις να μετεκπαιδευτείς και να γίνεις πιο μοντέρνος και αποτελεσματικός, πιο Ευρωπαίος; Ενημερώσου εδώ..!

Η δια βίου μάθηση έχει μπει στη ζωή μας. Αν θέλουμε να είμαστε ενήμεροι για τον επαγγελματικό μας τομέα και αποτελεσματικοί στην δουλειά μας δεν πρέπει να
σταματήσουμε να μαθαίνουμε. Μια καλή ευκαιρία για τους οδηγούς ταξί, εμφανίζεται με το διακρατικό πρόγραμμα "Taxistars". Οι επαγγελματίες της χώρας μας ας επωφεληθούν από την ευκαιρία αυτή.

Το ευρωπαϊκό έργο "Taxistars" στοχεύει να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τις εκπαιδευτικές ανάγκες των επαγγελματιών οδηγών ταξί, προσφέροντας καινοτόμο εκπαιδευτικό υλικό που θα βασίζεται κυρίως στις δυνατότητες που προσφέρουν οι Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνίας (ΤΠΕ). Ο στόχος του έργου είναι να συνεισφέρει στη βελτίωση των υπηρεσιών εκπαίδευσης και κατάρτισης στον χώρο του επαγγελματικού ταξί, εξασφαλίζοντας υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών από τους επαγγελματίες οδηγούς, καθώς και καλύτερα πρότυπα ασφάλειας, αποτελεσματικότητας και ανταγωνιστικότητας για ολόκληρο τον κλάδο. 

Το έργο "Taxistars" είναι μια τριετής πρωτοβουλία που υλοποιείται από 9 εταίρους με εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία σε 8 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Κύπρο και Φινλανδία). Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης, Leonardo da Vinci). Η 1η συνάντηση της κοινοπραξίας του έργου διοργανώθηκε από τον συντονιστή του έργου «Μίλητος Αναδυόμενες Τεχνολογίες & Υπηρεσίες, στην Αθήνα, στις 22 & 23 Νοεμβρίου 2012.

Περισσότερες πληροφορίες για το "‘Taxistars" είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του έργου www.taxistars.eu  ή/και τον Συντονιστή του έργου, κ. Κυριάκο Λίγκα lingas@militos.org T. +30 210 67 72 129 - F. +30 210 67 72 116


ΠΗΓΗ:http://eirinika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...