Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΩΜΑΤΙΟΥ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΑΣ 2014: ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ..!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
«Ο ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ» 

Αράτου 21, β' όροφος, γραφείο 6 , ΠΑΤΡΑ

τηλ. (2610) 223.311,   ΦΑΞ  (2610) 275.778,   ΚΙΝΗΤΟ 6977-361.362
e-mail: somatio.taxi.patras@gmail.com
Αρ. Πρωτοκ:160/14 Πάτρα  13/06/2014


ΠΡΟΣ:



ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ
ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
-------------------------------------------


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Από την Εφορευτική Επιτροπή που εξελέγη από τη Γενική Συνέλευση της 11ης Ιουνίου για να διεξάγει τις αρχαιρεσίες του Σωματείου ανακοινώνεται ότι οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων στις Ομοσπονδίες θα διεξαχθούν την Δευτέρα  23  Ιουνίου 2014  και ώρες  από 9 το πρωΐ έως τις 8 το βράδυ, στην αίθουσα της ΟΕΒΕΣΝΑ, Αράτου 21, 1ος όροφος..Η ψηφοφορία θα γίνει με την επίδειξη της αστυνομικής   ταυτότητας ή άλλου δημοσίου εγγράφου από το οποίο προκύπτει η ταυτότητα του μέλους και την άδεια κυκλοφορίας ή φωτοτυπία αυτής.
     

Σας υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη  άσχετα αν είναι συνιδιοκτήτες  και ανεξαρτήτου  ποσοστού  συνιδιοκτησίας που κατέχουν. Όσοι εκ των συναδέλφων δεν είναι ταμειακώς  εντάξει  μπορούν  να  τακτοποιήσουν  την εκκρεμότητά  τους  κατά την ημέρα της ψηφοφορίας  και να λάβουν μέρος στις αρχαιρεσίες.


Οι αιτήσεις υποψηφιότητας για τις εκλογές, καθώς και η υπογεγραμμένη συγκεντρωτική κατάσταση υποψηφίων, θα κατατίθενται στην Εφορευτική Επιτροπή την Τετάρτη 18 /06/2014  και ώρες από 7 το απόγευμα έως 9 το βράδυ  και  την Πέμπτη 19/06/2014  και  ώρες από 9 το πρωί έως 12η μεσημβρινή , στο γραφείο του Σωματείου, Αράτου 21, 2ος όροφος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες  στα μέλη της 
Επιτροπής:


Εκ της Εφορευτικής Επιτροπής

ΤΑΚΤΙΚΑ  ΜΕΛΗ                                                    ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ  ΜΕΛΗ
Αλεξόπουλος Χρήστος                                             Δασουράς Σωτήριος
 Καζανάς Γεώργιος                                              Σπυρόπουλος Παναγιώτης
Κόντης Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...